Čini se da smo još daleko od trenutka kada ćemo moći reći da je COVID-19 za nama pa smo se okrenuli ka nekim odličnim, novo usvojenim primjerima iz svijeta vjenčanja

Mnogi se ne bi složili kada bi rekli da nas je pandemija naučila i nekim dobrim stvarima u svijetu vjenčanja. Ali u svakom zlu uvijek postoji i ono malo dobrog koje nas potiče da se usvajamo i primjenjujemo najbolje od stečenog iskustva u novonormalnim uvjetima. Jer tako nastaju nove tradicije, nove prilike za čarobna vjenčanja. Jer ljubav nije otkazana. A u vjenčanjima se kao dobri primjeri nove prakse, one na koju se oslanja sve veći broj mladenaca diljem svijeta su:

Vjenčanja na otvorenom

Od ceremonija do proslava i druženja, sve je poželjnije organizirati ih na otvorenom. Iz osjećaja sigurnosti i za ono malo uzvanika koji su doipušteni svjedočiti čini sklapanja braka. Plaže, livade, vrtovi, obale mora, mjesta su koja privlače prirodnim ljepotama, pejzažima za pamćenje, prirodnim kulisama koje svaku fotografiju čine savršenom. Mala druženja u toplim ljetnim noćima, čarobna rasvjeta, cvjetne dekoracije u stulu s lokacijom, dizajnerski namještaj, stolovi i stolci, i više su nego dovoljni za impresivni dojam vjenčanja na otvorenom.

Mihoci Studios
Mihoci Studios

Vjenčanja pod šatorima

Vjenčanja pod raskošnim šatorima oduvijek su pojam za visoku estetiku a od nedavno i jedna od najtraženijih opcija za organizaciju vjenčanja pod uvjetima pandemije. Svečani su šatori poput mini rezidencija, bez obzira na broj uzvanika, prostor koji se u potpunosti može prilagoditii željama para, od uređenja do razmještaja u skladu s epidemiološkim mjerama. A lokacije? Birajte u skladu s vašim željama.

Martina Škrobot / showROOM design&events

Elopement vjenčanja

Ova je tip vjenčanja još do nedavno predstavljao bijeg dvoje ljudi koji su htjeliizbjeći veliku pompu oko vlastitiog vjenčanja. Ali i to se promijenilo, elopement vjenčanja sve su poželjnija jer pružaju mogućnost vjenčanja baš po želji para, na čarobnim lokacijama, protkana avanturom, osobnošću, željom za putovanjem. Elopement vjenčanje uz mladence uključuje i mali broj uzvanika što je i definicija mikro vjenčanja. A ono što u elopement vjenčanjima posebno volimo su čarobne fotografije i sretna lica. Jer ljubav nije otkazana.

Mihoci Studios

 

Tekst M.R.

Fotografije Story vjenčanja / Mihoci Studios / Martina Škrobot

Sve za vaše vjenčanje