Vodimo vas u simbol Zagreba, mjesto koje je živa definicija stila, mjesto susreta najboljeg od prošlosti i sadašnjosti koje tako dobro priča priče, posebno ove vjenčane

Vjerujem da svaka priča u ovoj godini ima isti početak. Svijet je stao na trenutak, a strah se uvukao u sve pore života. Sve ono što volimo u ovom poslu, druženja i proslave, a prije svega ljude, odjednom je postalo zabranjeno. Lockdown je mnogima postao izvor frustracije i tuge, ali i inspiracije. Mogućnost razgovora o izazovima koji su pred nama, osobito s ljudima koji jednako strastveno vole i dišu vjenčanja, bila je nevjerojatno važna. Nova prijateljstva i perspektive ono su što pamtimo i što nam daje nadu u nove početke. Priča o ljubavi u vrijeme pandemije rodila se spontano, u inat svemu što nas je snašlo. Kao dugogodišnje suradnice, a prije svega prijateljice – Nina iz Pixy With Love, Ivana iz Promessi Wedding & Events i fotografkinja Nina Anić – složne u ideji pokrenule smo projekt. Cilj je bio ispričati ljubavnu priču, i to upravo u Zagrebu i Zagrebu za ljubav. Grad koji je možda najviše propatio u ovoj turbulentnoj godini, naš stari grad ljubavi zaslužio je novo buđenje, a mi smo ga ispričale kroz stvarnu ljubav dvoje mladih.

U potrazi za idealnom lokacijom razmišljale smo što to najbolje predstavlja Zagreb i odmah se složile – Hotel Esplanade i velebni Zinfandel! Otvoren davne 1925. godine kako bi pružao luksuzan smještaj putnicima poznatog Orient Expressa, Hotel Esplanade Zagreb uvukao nas je u svoj skriveni svijet iznimne arhitekture, art décoa i vrhunske elegancije. Svaki kutak tog velebnog zdanja otkriva jedinstvene priče svih njegovih uvaženih posjetitelja i putnika namjernika, ljubeći svoj mili Zagreb. Entuzijazam i pozitivna energija cijelog tima, u sinergiji s osobljem Esplanade, zauvijek će ostati divna uspomena na dan kada smo zajedno ispričali bajku o ljubavi.

U prostor smo uselile našu želju za bajkom, lijepim i ljubavlju. Proljeće nam je podarilo bezbroj nježnih latica koje svojom mekoćom zavode, vode u svijet mašte. Taj je oblak prozračnosti i nježnosti zaslužio čarobnu bazu, a bilo nam je potrebno čak 50 metara mekog pamuka kako bismo ga stvorile. Najprije je nastao buket, raskošan i nježan, zanimljiv spoj različitih vrsta cvijeća. Mnogo je truda uloženo da sve bude dostojno zagrebačke dive, a priča se nastavila i u raskošnoj dvorani Zinfandel. Dugačkim stolom dominirale su vaze prepune cvijeće i svijeća u nježnoj plavoj boji, kao da su izrasle iz cvijeća jer su se boje savršeno uklopile. Odabir plavih detalja odmak je od klasike, a stvara vizualnu posebnost. Plavo u kontrastu sa zlatnim prostorom i nježnim oblakom može biti “ono nešto plavo” u priči o vjenčanju, ali i podrška muškoj strani. Elegancija, otmjenost, svježina i lakoća u svakom detalju pomogli su da odamo počast Esplanadi i Zagrebu kako bi se osjećali moćno, ponosno i prkosno, baš kao što i zaslužuju.

Tekst Ivana Knezović, Promessi weddings & events / Nina Blečić, Pixy With Love

Fotografije Nina Anić Photo

Organizacija Promessi weddings & events / Cvjetni dizajn Pixy With Love / Vjenčanice i prstenje eNVy room / Odijelo i modni dodaci Heraldi men / Make up Matea Musić / Pozivnice i detalji Lettera

Sve za vaše vjenčanje