Ljeto je u srpnju tradicionalno rezervirano za najbolji party na Jadranu – i to onaj u režiji magazina Cosmopolitan, što je potvrdio nedavno održan Cosmopolitan Pool Party u splitskom Hotelu Radisson Blu Resort & Spa ugostivši brojne zvijezde – među njima i Žanamari Lalić, Lidiju Bačić, Ivu Perkušića, Tinu Walme, grupu Cambi, Radu Radolovića, Anamariju Asanović, Dinu Jelusića, Marka Petrića, Sonju Kovač, Anteu Valentu, Sonju Dvornik… Kako su se zabavili, tko je plesao u vodi, tko pjevao “na suho”, tko je goste zaintrigirao tetovažama i bez kojih modnih dodataka ne možemo zamisliti ljeto…

Nakon 825 dana apstinencije (čitajte: zadnjeg rođendanskog live partyja održanog u proljeće 2019. godine) magazin Cosmopolitan se vratio svojim čuvenim tulumima – ugostivši 100 VIP gostiju na Cosmopolitan Pool Partyu održanom prije par dana u prekrasnom Hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu.

Ovim ljetnim događanjem magazin Cosmopolitan obilježio je i čak 23 godine izlaženja na hrvatskom tržištu, a upravo u to ime nazdravili su mu uzvanici uz Prosecco Valdo Cuvée 1926. Za dobru atmosferu su se pobrinuli Alca Beverages kokteli bez kojih je bilo koji iole ozbiljan pool party nezamisliv, Jana voda koja je brinula o hidrataciji kao jednom od najvažnijih imperativa ljeta, Somersby čiji su okusi Lubenica i Jabuka hladno čekali žedna grla, Botanica napici s većom ili manjom dozom citrusa (čitajte: obaveznog sastojka vrućih ljetnih dana), King sladoledi koji idu ruku pod ruku uz najviše temperature, Smoothskin powered by Rox Beauty zahvaljujući kojemu su nam noge bile svilenkasto glatke te Ladival koji je vodio računa da naša koža unatoč suncu ostane njegovana i zaštićena.

Program je vodio glumac Ivo Perkušić, dok je glazbu puštala DJ Rea. Posebna je poslastica bio nastup članica Kluba sinkroniziranog plivanja Dolfina čiji su virtuozni pokreti mnoge goste ostavili bez daha. U galeriji pogledajte kako smo se zabavili, a klikom na video osjetite dašak atmosfere najboljeg provoda ovog ljeta na Jadranu…

Magazin Cosmopolitan zahvaljuje partnerima koji su podržali Cosmopolitan Pool Party – brendovima/tvrtkama Somersby, Ladival, Botanica, Jana, King (Ledo), Alca Beverages i Smoothskin powered by Rox Beauty, te Hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu.

#cosmopoolparty2021 #cosmopolitanhrvatska #radissonblusplit

 

Fotografije Robert Gašpert i Jadran Babić za Cosmopolitan Hrvatska

Sve za vaše vjenčanje