U svijetu vjenčanja, u kojem je već sve viđeno, u izazovnoj i pandemijom obilježenoj 2020. jedan se stil nametnuo kao must have, zavladao je društvenim mrežama, a vjerujemo da će biti stilski ogrtač i brojnih budućih vjenčanja

Govorimo o organic, natural, održivim, boho natural, foam free vjenčanjima koja su bila i najavljivana kao jedan od nadolazećih trendova, ali čini se da su nadmašila sva očekivanja. Osim divne estetike, razlog za popularnost ovog stila zasigurno je i utjecaj pandemije koja je brojne parove, koji su se ipak odlučili vjenčati u 2020. , ali i u 2021., usmjerila da vjenčanja presele na otvoreno, da aktivno promišljaju ne samo o zdravlju nego i o očuvanju prirode te pojmu održivosti.

Veličanstveni prirodni ambijenti postali su tako najtraženija kulisa, a čarobne teksture svježeg i suhog bilja (koje se može koristiti i nekoliko puta), zelenilo, sezonsko i lokalno bilje estetski su detalji koji su i najmanja vjenčanja učinili izuzetnima. Ovaj se stil provlači kroz detalje na pozivnicama, vjenčani buket, dekoracije, slastice… i pruža kreativnu slobodu izbora boja i materijala.

Prevladavaju prirodne nijanse, pastelne boje i spoj raznolikih tekstura. Instagram inspiracija koju donosimo na ovim stranicama samo je mali trag ovoga čarobnog trenda, iskra inspiracije za koju se nadamo da će nadahnuti i parove čijem se budućem vjenčanju iskreno veselimo.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Instagram

Sve za vaše vjenčanje