Mikro vjenčanja kod kuće, u krugu obitelji i prijatelja sve su popularnija, što potvrđuje i tajno vjenčanje slavne pjevačice

Do prošle godine vjenčanja slavnih su uglavnom bila raskošna i inspirativna, ona čije su se fotografije razgledavale danima, ona u kojima je jedn aod prestižnijih tema bila o vjenčanici te lokaciji vjenčanja. Danas vjenčanja slavnih se suočavaju s istim problemima kao i većina parova diljem svijeta – epidemiološkim mjerama te nemogućnošću proslave samog vjenčanja. Zato ne iznenađuje da se sve veći broj i slavnih parova okreće intimnim, mikro ceremonijama i proslavama vjenčanja.

Upravo je takvo malo, intimno vjenčanje odabrala i slavna Ariana Grande. Udajom za Daltona Gomeza ona je iskočila iz priče nedavnih zaruka a prema informacijama par se vjenčao pred manje od 20 uzvanika u domu pjevačice, u kući koju je Grande kupila prošle godine od Ellen Degeneres, u Monteciteu u Kaliforniji. Okupljeni članovi obitelji i prijatelji su bili iskreno sretni, a par se još nije službeno oglasio o samom vjenčanju.

Montecito, Ariana Grande i Dalton Gomez

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia / Instagram

Sve za vaše vjenčanje