Nizozemska dizajnerica poznata je po svojim kreacijama, nastalim uz primjenu najsuvremenije tehnologije, 3D tiska. Složeni geometrijski dizajni njenih kreacija, ovom su inovativnom tehnikom izrađeni u jednom komadu i bez šavova. Iris van Herpen s limitiranim izdanjem Dom Perignon šampanjca

Preobrazba podrazumjeva proces promjene, a upravo je to čar Dom Perignon šampanjca, koji se godinama čuva i njeguje, kako bi procesom sazrijevanja dostigao maksimum u punoći okusa. Šampanjac Dom Perignon oduvijek je i bio povezan sa preobrazbom, evolucijom, transformacijom i novim rođenjem. Osim dizajna etikete na boci, ova edicija uključuje i ekskluzivne poklon kutije  Dom Perignona.

Ovom prilikom predstavljamo limitirano izdanje šampanjca Dom Perignon Blanc, berbe 2004. i Dom Perignon Rosé , berba 2003. Nazivom koji označava veličanstvenu preobrazbu u leptira  „Cocoonase-uber premium“, simbolički se označava vrijeme potrebno za sazrijevanje vina, te posebnosti punoće okusa i kvalitete koje ono nosi.

Ograničen broj boca čuva se na duži period kako bi dočekali drugu punoću, Plenitude2. Upravo je berba 2004. u fazi preobrazbe, tj. transformacije u P2, što je Iris umjetnički označila krhkom čahurom, koja se preobražava u divnog leptira, sklanjajući bocu Dom Perignona u „rebra“, čime je željela prikazati kako se pomno čuva. Dom Perignon kako ga vidi Iris Van Herpen

Iris van Herpen svoje viđenje preobrazbe označava tamno zelenom ili crnom bojom, kako bi označila simboliku čahure i prirode koja se iznova rađa.

Ova specijalna, ograničena edicija šampanjca Dom Perignon, dotupna je i na hrvatskom tržištu, u Miva galeriji vina.

Sve za vaše vjenčanje