Društvene mreže nezaobilazno su mjesto inspiracije za zaljubljenike u svijet vjenčanja, buduće mladence ali i zaručnike. Upravo na društvenim mrežama otkrili smo priču koja nam je razvukla osmijeh na lica, priču koja potrđuje kako i u ovim čudnim vremenima ljubav nije otkazana. Donosimo vam priču iza koje stoje Eneja Pliško i Sanela Mašinović, vlasnice agencije za organizaciju vjenčanja Flammeum Weddings & Events, lijepu priču o zarukama.

U ovim izazovnim vremenima, u dobe pandemije koronavirusa kada su mnogobrojni mladenci bili primorani odgoditi svoje vjenčanje za sljedeću godinu, na nove upite gledamo kao na svjetlo na kraju tunela. Jedan od njih bio je i upit za organizaciju zaruka koji nas je iznimno razveselio. Odmah smo krenuli u proces planiranja zaruka naših dragih Elizabeth i Olivera. Kada nas je Oliver kontaktirao znao je da želi zaprositi svoju dragu Elizabeth u Istri na lokaciji koja odiše elegancijom, prirodom i svježinom. Nakon razmatranja raznih lokacija, odluka je pala na novotvoreni hotel San Canzian. San Canzian se nalazi u istarskom selu od samo tri stanovnika u neposrednoj blizini pitoresknih i srednjovjeknovnih gradića, između Grožnjana i Buja. Hotel je okružen prekrasnom netaknutom prirodom koja pruža osjećaj mira i privatnosti, uz dašak luksuza i čari istarskog podneblja. Dizajn je nadahnut modernim elementima koji su se uklopili u arhitekturu sa karakterističnim elementima Istre.

Za zaručnike su bile pripremljene dvije pozicije na imanju San Canzian. Prva pozicija uređena je za sam čin zaruka dok je druga pozicija bila namjenjena za romantičnu večeru nakon prosidbe. Za dekoraciju bio je zadužen tim Studio Brzak čiji se dekor savršeno uklopio u eksterijer hotela. Samo okruženje hotela kao i interijer bili su savršena kulisa za fotografije koje su nastale kroz objektiv fotografa Moon Weddings i Samantha Smilovic Photography.

Elizabeth bila je oduševljena iznenađenjem, a njezino lice preplavljeno emocijama i suzama radosnicama koje su navirale kada je shvatila da se njihov romantični vikend u dvoje pretvorio u dan kada će ju ljubav njezina života zaprositi. Bio je to dan koji neće nikad zaboraviti. Za besprijekoran izgled zaručnice bili su zaslužni frizerski salon Andrea i vizažistica Katarina Ramić. Predivna romantična haljina koju je nosila dizajn je poznatog hrvatskog dvojca ELFS.

Nakon nezaboravnog čina zaruka i prekrasnog photosessiona unutar resorta zaručnicima je poslužena večera koju je za njih pripremio chef restorana San Canzian, dok su se za desert poslužile slastice iz slastičarne Isidora Pattiserie, posebno pripremljene za ovu priliku.

Nadamo se da smo vam uspjeli približiti ljepotu zaruka u srcu Istre te da će vam upravo one poslužiti kao inspiracija za vaše buduće zaruke.

 

 

TEKST Martina Rafaeli i Flammeum Weddings & Events

Organizacija zaruka: Flammeum Weddings & Events
Fotografi: Samantha Smilovic Photography, Moon :: Weddings
Dekoracija: Studio Brzak
Lokacija: San Canzian Village & Hotel
Kolači: Izo
Pribor za jelo: Fusio
Haljina: ELFS
Šminka: Katarina Ramic
Frizura: Andrea Licul
Nakit: Denisi Gioielli

Sve za vaše vjenčanje