Možda ste i vi upravo jedna od onih mladenki koja ne želi “već viđeno” na svom vjenčanju. Ona koja želi “nešto posebno”. Trendi, savršeno za vjenčanje na otvorenom, zeleno, održivo…

Imamo savršeno riješenje – sukulente i kaktuse! Iznenadili smo vas? To smo i htjeli baš kao što ćete ovim odabirom i vi iznenaditi vaše uzvanike. I ne samo iznenaditi već i oduševiti! Ove su bilje u apsolutnom trendu uređenja okoliša ali i inerijera pa zašto ih ne uklopiti u vjenčanje? Jer i trend koji se jako voli ove godine je pustinjski chic, onaj u kojem dominiraju neutralne nijanse boje pijeska (pomislite na Saharu) ili motivi koji pršte bojama (pomislite na Meksiko), stil u koji se odlično uklapaju pampas trave, aloe, kaktusi i grane maslina (ili kao motiv), vjenčanja pod vedrim nebom, detalji krupne čipke, foto korneri… Jedinstven je po savršenom spoju osobnog stila i poštovanju prirode, modnom odabiru te vizualno impresivnim detaljima.

Dekoracije sa sukulentima i kaktusima su impreisvne jer ne moraju biti komplicirane, a također odlična kulisa mogu biti upravo prirodna obitavališta ovih otpornih biljaka. A ako ne želite baš kaktus biljke razmislite o kaktus motivima na torti, kolačićima, makaronsima i papirnatim dekoracijama ili razmislite o divnoj ideji, o sukulentima kao zahavala uzvaicima.

A kaktusi svojom površinom mogu biti divna ideja za oznaku stolova, mjesta sjedenja, i još ako u priču o ovome trendu dodate koliko je ta biljka otporna i zahvalna – ne možete pogriješiti s ovim potpuno drugačijim odabirom.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE lillyred.it

Sve za vaše vjenčanje