Odgovor na pitanje kako bi trebala izgledati vjenčanja nakon duge zime i još duže izolacije pronašli smo u priči tima Studio Brzak events. Zavirite, zaljubite se…

Kad govorimo o proljeću, podsjećamo se na prve sunčane dane sa svim cvatućim drvećem i biljkama, miris koji se osjeća u zraku i cvrkut ptica koje oživljavaju. Ovo stilizirano snimanje nastalo je polazeći od ovih senzacija koje su se povezivale sa ženskim danom 8. ožujka i inspirirale nas da koristimo mimozu kao glavni cvijet za dekoracije. Žuto cvijeće mimoze, živo i veselo, postalo je simbol Međunarodnog dana žena. Grane joj cvjetaju na kraju zime i svojom slamnato žutom bojom prigušuju sivilo hladne sezone da donesu radost proljeća koje dolazi.

Studio Brzak tim se pobrinuo za dekoraciju i željeli smo kombinirati mimozu, koja je nježni cvijet intenzivne žute boje – gotovo zlatne, s kontrastnom bojom poput antracit sive. Žuta i siva su Pantone boje za 2021. – zapravo smo željeli stvoriti koncept koji još nije viđen i koji može biti inspirativan za one koji vole ove boje. Zamišljali smo malo vjenčanje ili elepoment, dakle mali i intimni događaj, na mjestu koje podsjeća na tipičnost Istarske regije, zbog čega smo odabrali luksuzni heritage hotel San Rocco, u Brtonigli, a koji je u potpunosti odražavao našu ideju. Pokazalo se da je kameni zid smješten u blizini bazena savršena pozadina za ovo stilizirano snimanje.

Zapravo, ukrasima koji se penju po drveću i zidovima htjeli smo da okoliš postane dio same dekoracije. Fokusirali smo se na žutu boju kojoj smo osim antracit sive dodali i dašak crne i ružičaste. Kao mediteranski dodir koristili smo limun i grejp koji su se savršeno povezali s paletom boja i dodali još više sadržaja stolu. Koristili smo isključivo divlje cvijeće sakupljeno u lokalnom području.

U kombinaciji lounge kuteva i kutak za koktele htjeli smo stvoriti ugodnu i toplu atmosferu. Spring Glimpses, moderan i neobičan koncept, s mediteranskim i proljetnim dodirom te romantičnom i intimnom atmosferom. Sve su to zabilježile fotografije talentirane Samanthe Smilovic Photography & Moon Weddings Photography koja, ne samo da radi u Hrvatskoj, već u Italiji i na Malti, kao i na drugim mjestima u Europi.

Tekst Studio Brzak events

Fotografije Samantha Smilović Photography / Moon Weddings Photography

Modeli Iris Jovanović & Asja

Sve za vaše vjenčanje