Boje u vjenčanjima su vrlo važne, a ova boja divan je detalj

Podaci o vjenčanjima u 2019. diljem svijeta ukazuju na zanimljivi činjenicu da je čak 52% parova za svoje vjenčanje odabralo plavu boju. A plava je paleta impresivna, od dusty blue nijanse do mornarske, te one impresivne kraljevski plave. Plavo odijelo, plave svijeće, pozivnice, haljine djeveruša, vjenčani buket, zaimljivi su i parovima koji svoje vjenčanje planiraju ove godine. Razmislite o plavoj boji posebice ukoliko volite kombinaciji različitih tonova, ukoliko volite zlatne detalje i nježne pinki nijanse. Plava je u odabranim nijansama divna i u boho održivom stilu jer pruža osjećaj elegancije. A naravno da odabir vama savršene plave nijanse ide i u popularni dio popularne rečenice “nešto plavo”.

Kombinacija koju vam predstvaljamo je nježna igra tonova, cvijeća, svijeća i detalja u raskošnom prostoru. Trag plave kroz dusty blue nijansu čaroban je detalj.

A ukoliko se pitate koliko je plave dovoljno, mi odgovaramo – ovisno o nijansi i ostalim bojama, te detaljima koji su vam važni, a o svojoj ideji otvoreno razgovarajte s organizatorom vjenčanja te dizajnerom dekoracija i prostora.

Tekst M.R.

Fotografije Nina Anić Photography

Cvjetne dekoracija Pixy With Love

Organizacija eventa Promessi  weddings

Mjesto vjenčanja hotel Esplanade Zagreb

 

Sve za vaše vjenčanje