U 2020. i nije bilo prilile za doživjeti koliko je neki od najavljivanih trendova u vjenčanjima prihvaćen ili ne, koliko se uklopio u vizije mladenaca. Ali ipak, jedan je trend ne samo preživio već dobio i na novoj dimenziji, a to je trend korištenja suhog cvijeća i bilja u dekoracijama za vjenčanja.

I taj trend više nije isključivo boho ili natural, organic ili eko. Jer trend korištenja odabranih vrsta suhog bilja, trava i cvijeća, samostalno ili u vrlo atraktivnoj kombinaciji sa svježim cvijećem, u zanimljivim kontrastnim kombinacijama boja i tekstura, sve je popularniji, poželjniji. Jer danas su, više nego ikada prije, u trendu takve, vrlo prirodne instalacije, ideje koje će i najobičniji prostor učiniti estetičnim i stiliziranim. Ali ovaj se stil nosi i u vjenčanim buketima, u detaljima kao što su pozivnice, dekoracije kako nutranjih tako i sve poželjnijih, vanjskih lokacija.

A upravo smo u kreiranju kampanje za Sajam vjenčanja 2020. te magazin Story vjenčanja i mi odabrali takav stil. Znalački, s izuzetnom estetikom za ovaj savršeni dojam cvjetno dizajna potrudila se Maja Starek iz showROOM designt&events. Jer već i tada smo uživali u ideji drugačijeg, još neviđenog, trendi ali i stila koji govori o održivoti, ekologiji i drugačijem pogledu na vjenčanja. Zato je posebno zadovoljstvo prisjetiti se odličnih fotografija te i tako potvrditi da je dobro pratiti trendove u svijetu vjenčanja.

 

Tekst M.R.

Fotografije Marko Dušak / Spinakergraphics

Dizajn i cvjetne dekoracije Maja Starek / showROOM design&events

Model Valentina Walme

Make up Katarina Ramić Roca

Hair Jadranka Pezo / Studio Marcela

 

Sve za vaše vjenčanje