Trendovi u cvijeću za vjenčanja jednostavno su neodoljivi jer osim čarobnih paleta donose i priču o spoju svježeg i suhog cvijeća

Za nama je punih godinu dana suživota s pandemijom koja i dalje snažno utječe na svijet vjenčanja. A kakve veze imaju pandemija, vjenčanja i cvijeće za vjenčanja? Veza i utjecaj je snažan, jer zamislite samo koliko je broj vjenčanja iz 2020. prebačen u 2021. i koliko je to cvjetnih priča koje nisu ispričane… Također, pandemija je snažno utječe na cijene cvijeća te mogućnost dobave, a vjenčanja su i svrlo ograničenim brojem uzvanika, pa ne čudi što se sve više okrećemo cvijeću iz domaćeg uzgoja, ali i trendu u kojem se na vrlo estetičan način kombiniraju različite teksture, kako svježeg cvijeća i bilja tako i suhog bilja. Jer u svijetu vjenčanja sve je važnija ideja održivosti, brige za okoliš.

 

Zato se posebno veselimo vjenčanjima u 2021. u kojima će se napokon pokazati nove palete boja te čarobne teksture. Jer u trendu su obožavani pampas, razne trave ali i pažljivo odabrane vrste cvijeća i bilja koje su metodama sušenja savršeno sačuvanih tekstura, onih koje dodatno ističu ljepotu svježeg cvijeća i teme vjenčanja. Raznolike teksture, kako u vjenčanom buketu tako i u ostalim dekoracijama pružaju osjećaj volumena, slojevitosti i opravdano postaju trend kojem neće biti lako odoliti.

Tekst M.R.

Fotografije Martina Škrobot Photography / cvjetne dekoracije i styling Maja Starek showROOM design & events

Sve za vaše vjenčanje