Detalji su presudni za odabir stila i vašeg vjenčanja a ovi su poseban začin svim zaljubljenicima u boho stil

Planirate vjenčanje? Čestitamo! Kada vas pitaju kakav stil volite da li vam na um padaju ideje moderne estetike i čistih linija, prirodni materijali, cvijeće koje kao da ste netom ubrali na livadi, makrame i prozračne prirodne tkanine? Čeznete za divnom lokacijom, svijećama i romantičnim lampicama? Dobrodošli u svijet boho vjenčanja! Sve navedeno te još puno lijepih detalja boho čini jednim od najpoželjnijih stilova u svijetu vjenčanja. Osim estetike koja spaja rustikalno, indie i vrlo trendi forme tu je važan i odabir hrane, pića, ali i stil zabave te detalji koji će vaše vjenčanje dodatno učiniti jedinstvenim i stiliziranim.

Donosimo popis nekih od detalja kojima je jednostavno nemoguće reći ne. I savjet više – naravno da ne morate sve navedeno uklopiti u vaše vjenčanje! Ovo su naše ideje a na vama je da odaberete onu estetiku koja je u skladu s važim stilom i željama. Zato vam za inspiraciju donosimo fotografije predivnog vjenčanja na otvorenom, fotografije stvarnog vjenčanja koje potpisuje fotograf Vanja Vrkljan.

Lokacije… u toplom dijelu godine birajte one na otvorenom. Livade, šumarci, obale jezera i mora, gospodarstva, mirna mjesta koja će rado primiti vas i vaše uzvanike.

Pozivnice, oznake mjesta sjedenja, jelovnici… utisnite taj boho, indie stil kroz odabir papira, motiva, boja i stila printa… gosti će već na prvi pogled prepoznati vaš stil.

Boje… zemlje, drveta, kao isprani tonovi ružičaste, narančaste, crvene, plave, tamna zelena, topla žuta – teško je odabrati samo jednu!

Materijali… prirodni! Drvo, terakota, slama, ratan, staklo, metal, pamuk, lan, čipka, u raznim kombinacijama te stilskom upotrebom kreira se duša ovog stila.

Bilje… sukulenti su divan odabir koji se lako može uklopiti u svaki tip dekoracije baš kao i popularne suhe trave i pampas.

Košare, posude, vaze… pletene, terakotne, od bojanog stakla, divni su detalji kako za dekoraciju prostora tako i za posluživanje hrane.

Tepisi, fotelje, klupe, taburei, stolovi i stolci… ovisno u kojem stilu želite ispričati svoju boho priču posegnite i za stilskim namještajem te vrlo popularnim tepisima. Osim što ćete tako svojim uzvanicima pružiti udoban smještaj vi ćete stilski zaokružiti boho priču.

Kristali… vjerovali ili ne imaju posebnu moć u kreiranju boho čarolije. Divnih boja i oblika povezuju s idejom brige za prirodu što je jedan od najvećih trendova u svijetu vjenčanja.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Vanja Vrkljan

Sve za vaše vjenčanje