Čarobno vrijeme je pred nama. Na korak smo do Adventa i blagdana. Svjesni da će ovogodišnji blagdani biti drugačiji krenuli smo u potragu za detaljima koji privlače visokom estetikom ali koji nas povezuju s prirodom, zimom i osjećajem ugode. Zavrili smo u Lela Design kreativnu radionicu i pogledajte što nas je dočekalo.

Dočekala nas je divna kolekcija pod nazivom Art of nature, kolekcija koja je nastala inspirirana prirodom, energijom zimskog bilja i pažljivo odabranih detalja.

Mirisni zimzeleni materijali koji već na prvi pogled ispunjavaju nosnice, vesele oči i bude veselje, što je i dio čarolije Božića. Ne zaboravite, vrijeme je da unesemo dio prirode u naše domove i urede, da odabranim detaljima razveselimo naše najbliže.

A posebnost ove kolekcije, uz vrhunski dizjan i tako prepoznatljiv Lela Design stilski potpis, su i vrhunski prirodni materijali s kojih ne opadaju iglice, i koji dugo ostaju savršeni. Na vama je da zavirite i odaberete vaš savršeni detalj jer ovo je divna prilika da najljepše od prirode dođe i u vaš dom.

A mi smo i nepopravljivi romantičari pa nam upravo ove divne zimske dekoracije bude ideju za savršenim zarukama, već ove zime, u toplini savršeno uređenog doma. A tek ideje za zimska vjenčanja! Na čarobnim lokacijama!

Pokušajte reći ne :)

Cijelu kolekciju pogledajte ovdje.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Lela Design / Maja Jokić

Sve za vaše vjenčanje