Sezona planiranja savršenih vjenčanja upravo počinje. Svaka mladenka najviše će pažnje i vremena posvetiti traženju savršene haljine u kojoj će izreći sudbonosno DA. Najnovije modne trendove i pomoć u izboru vjenčanice daje TLC serijal Nešto posuđeno, nešto novo koji s emitiranjem počinje 28. siječnja od 20 sati. Kroz 12 polusatnih epizoda mladenke će morati odlučiti hoće li odjenuti novu dizajnersku ili posuđenu dragocjenu haljinu s romantičnom prošlošću.

U svakoj epizodi, čiji su domaćini dizajnerica Kelly Nishimoto i stilist Sam Saboura, buduća mladenka surađuje s timom stručnjaka koji će joj pomoći izabrati između dvije opcije za savršenu vjenčanicu. Ona ima priliku nositi posebnu, već nošenu haljinu (vjenčanicu svoje bake, majke ili najbolje prijateljice, itd.) koju će Kelly preraditi, osuvremeniti i prilagoditi novoj prigodi i osobnosti same mladenke. Sam Saboura mladenku će odvesti u predivni salon vjenčanica u kojem će isprobavati potpuno nove dizajnerske haljine. Na kraju slijedi nimalo laka i emocijama nabijena odluka, jer se djevojka mora odlučiti za jedinstvenu haljinu punu nostalgije ili potpuno novu modernu vjenčanicu.

Djevojkama u odluci pomažu:

Kelly Nishimoto – istaknuta modna dizajnerica i televizijska ličnost, koja se dizajnom počela baviti još u ranoj mladosti, pretvarajući svakodnevnu odjeću u moderne komade. Primila je brojne pohvale za svoj rad, uključujući “Top 10 dizajnera koje morate gledati” (Miami Herald), a debitirala je kolekcijom na Mercedes – Benz Fashion Weeku. Trenutno živi i radi u Los Angelesu .

Sam Saboura je top stilist i modni stručnjak, autor knjiga i poznata televizijska ličnost. U karijeri je odijevao neke od najvećih svjetskih zvijezda, uključujući Sarah Jessicu Parker, Jennifer Aniston i Brada Pitta. Živi i radi u Los Angelesu.

Sve za vaše vjenčanje