Službeno planiranje našeg vjenčanja počelo je na pomalo neobičnom mjestu – na Eiffelovom tornju. Bilo je toplo ljeto, a Pariz grad ljubavi bio je savršeno mjesto za zaruke. Pomalo luckaste, ali romantične, ma savršene!

Pripreme vjenčanja grade se iz dana u dan, sitnicu po sitnicu, iako je kod nas čitava organizacija bila otežana i time što ne živimo u Lijepoj našoj… Moj prvi korak vezan uz organizaciju je bio možda malo neobičan. Jer prvo smo, s punim povjerenjem odabrali fotografe Art Studija.

Uređenje sam prepustila svojoj cvjećarki koja je izradila božanstvene dekoracije od frezija, mog omiljenog cvijeta, koji sam s ponosom nosila i u svom vjenčanom buketu.

Vjenčano prstenje odabrali smo lako. Znali smo da mora biti od žutog zlata, jednostavno te smo ga samo s par riječi ukrasili s unutarnje strane i to riječima koje su znane samo nama i koje nam puno znače.

Korak po korak i dan našeg vjenčanja je stigao. Jutro sam provela kod frizera, a od trena kada sam odjenula moju prekrasnu Pronovias vjenčanicu kupljenu u Barceloni, srce mi je počelo ubrzano kucati. U jednom trenu začuli su se zvukovi glazbe, glasova i znala sam… krenulo je! Moj princ je došao po mene, vidno uzbuđen, ali zgodniji nego ikad. Muzika, ples, ljudi… osjećaj koji se na da opisati jer se rađa u veselju i ljubavi.

A već u sljedećem trenutku koračala sam u pratnji svoga oca kroz raskošno uređenu crkvu Marije Majke u Trnovčici prema oltaru gdje me smiješeći se čekao moj dragi.

U svečanu dvoranu nas smo dvoje ušli ruku pod ruku, uz gromoglasni pljesak gostiju. Savršene dekoracije, rasvjeta, taktovi naše omiljene pjesme “Sigurni” T. Cetinskog… bolji početak slavlja nismo mogli zamisliti. Uz puno brzih ritmova, odličnu zabavu, laser show, smijeh i sreću ispratili smo noć i dočekali – naše prvo bračno jutro.

Danas nas na ljepotu toga dana podsjeća DVD s najljepšim kadrovima našeg vjenčanja, dva velika albuma s puno slika te osjećaj ljubavi, povjerenja i zajedništva koji se do kraja života smjestio duboko u našim srcima.

Sve za vaše vjenčanje