Muke po vjenčanju - 1.dio

Vjenčanja su osobna avantura svakog para i bez obzira na to jesu li mala ili velika, dugo ili kratko pripremana, skrivaju priče koje nas mogu nasmijati, oraspoložiti i pokazati da nismo jedini! Kako bismo sve vas na putu prema oltaru podržali na najbolji i najiskreniji način, donosimo vam zabavan tekst uspješne organizatorice vjenčanja Ines Nanić, o, ni više ni manje,  nego organizaciji njezina vjenčanja! „Što kažeš na peti mjesec?“, upitala sam svoga novopečenog zaručnika u manje od 24 sata nakon…

Cijeli novi svijet...

Sve je počelo spojem na slijepo na Zrinjevcu. I od tog dana postali smo nerazdvojni. Pet godina kasnije iznenadio me na istom tom mjestu prekrasnim dijamantnim prstenom, a ja, puna ljubavi, bez oklijevanja sam pristala. Uzbuđeni, krenuli smo u potragu za ljudima, stvarima i detaljima koji su nam obilježili život.

Najljepša si...

Mnogo je različitih ljubavi, osoba koji u drugima traže i pronalaze ono nešto posebno, trenutaka koji su jedinstveni i neponovljivi. Kada se prava ljubav dogodi, ništa drugo nije važno. A kada se to dogodi nakon 15 godina poznanstva, taj trenutak mijenja sve.

Dvije duše

Kao djevojčica uživala sam u pričama koje su završavale prekrasnim vjenčanjem poznatih heroina i njihovih prinčeva. Uvijek su ih izbavljali iz nevjerojatnih i nesvakidašnjih situacija: dubokog sna, zlih maćeha i još zločestijih sestara, visokih kula... Potpuno ovisne o njihovoj ljubavi predale bi im se u ruke ili u sedlo i nestale u zalasku sunca...

L.O.V.E.

Znate li onaj osjećaj kada ste toooliko gladni da biste pojeli pecivo iz najgore pekarnice u kvartu samo da nešto pojedete? E tako sam se osjećala kada sam te subote prije dvije godine nakon dobrog koncerta završila u centru grada. Nastaviti dalje s ekipom ili svratiti do prijateljice koja je na vjenčanju u restoranu ulicu niže? Hm, nije mi dugo trebalo da kažem ekipi da ću doći za pola sata i odjurila prema restoranu vizualizirajući šnicle. Ne samo da sam se dobro najela, nego sam i upoznala Božu. Taj slučajni susret rezultirao je brakom. Kako se kaže: 2 u 1.

Ljubav ne poznaje granice

Naša ljubavna priča počela je 27. studenoga 2003. u Hyde Parku u Londonu, gdje mi je tog hladnog dana na jednoj klupici Erick priznao svoje osjećaje i pitao me želim li biti njegova "girlfriend". Od nervoze, ali i hladnoće, nisam znala što reći, nego sam se okrenula k njemu i jednostavno ga poljubila. U tom trenu hladnoća je nestala.

My First, My Last, My Everything...

Brzinski plan pripreme vjenčanja ne preporučujem ako niste, kao mi, rođeni pod sretnom zvijezdom da vam se sve stvari same poklope i ako ne vjerujete da svizac mota onu čokoladu u ljubičasti omot.

Sve za vaše vjenčanje