Muke po vjenčanju - 1.dio

Vjenčanja su osobna avantura svakog para i bez obzira na to jesu li mala ili velika, dugo ili kratko pripremana, skrivaju priče koje nas mogu nasmijati, oraspoložiti i pokazati da nismo jedini! Kako bismo sve vas na putu prema oltaru podržali na najbolji i najiskreniji način, donosimo vam zabavan tekst uspješne organizatorice vjenčanja Ines Nanić, o, ni više ni manje,  nego organizaciji njezina vjenčanja! „Što kažeš na peti mjesec?“, upitala sam svoga novopečenog zaručnika u manje od 24 sata nakon…

Cijeli novi svijet...

Sve je počelo spojem na slijepo na Zrinjevcu. I od tog dana postali smo nerazdvojni. Pet godina kasnije iznenadio me na istom tom mjestu prekrasnim dijamantnim prstenom, a ja, puna ljubavi, bez oklijevanja sam pristala. Uzbuđeni, krenuli smo u potragu za ljudima, stvarima i detaljima koji su nam obilježili život.

Najljepša si...

Mnogo je različitih ljubavi, osoba koji u drugima traže i pronalaze ono nešto posebno, trenutaka koji su jedinstveni i neponovljivi. Kada se prava ljubav dogodi, ništa drugo nije važno. A kada se to dogodi nakon 15 godina poznanstva, taj trenutak mijenja sve.

Dvije duše

Kao djevojčica uživala sam u pričama koje su završavale prekrasnim vjenčanjem poznatih heroina i njihovih prinčeva. Uvijek su ih izbavljali iz nevjerojatnih i nesvakidašnjih situacija: dubokog sna, zlih maćeha i još zločestijih sestara, visokih kula... Potpuno ovisne o njihovoj ljubavi predale bi im se u ruke ili u sedlo i nestale u zalasku sunca...

L.O.V.E.

Znate li onaj osjećaj kada ste toooliko gladni da biste pojeli pecivo iz najgore pekarnice u kvartu samo da nešto pojedete? E tako sam se osjećala kada sam te subote prije dvije godine nakon dobrog koncerta završila u centru grada. Nastaviti dalje s ekipom ili svratiti do prijateljice koja je na vjenčanju u restoranu ulicu niže? Hm, nije mi dugo trebalo da kažem ekipi da ću doći za pola sata i odjurila prema restoranu vizualizirajući šnicle. Ne samo da sam se dobro najela, nego sam i upoznala Božu. Taj slučajni susret rezultirao je brakom. Kako se kaže: 2 u 1.

Ljubav ne poznaje granice

Naša ljubavna priča počela je 27. studenoga 2003. u Hyde Parku u Londonu, gdje mi je tog hladnog dana na jednoj klupici Erick priznao svoje osjećaje i pitao me želim li biti njegova "girlfriend". Od nervoze, ali i hladnoće, nisam znala što reći, nego sam se okrenula k njemu i jednostavno ga poljubila. U tom trenu hladnoća je nestala.

Jednostavno lijepo vjenčanje

Etto i ja smo vrlo jednostavne osobe i velika nam je želja bila da i naše vjenčanje bude takvo - jednostavno, ugodno, naše. Tako je i bilo.

Sve za vaše vjenčanje