U 2020. otvara se nova sezona sajmova vjenčanja! Ne propustite Sajam vjenčanja u Osijeku 18. i 19. siječnja u TC Portanova i Sajam vjenčanja u Zagrebu od 31. siječnja do 2. veljače u Areni Zagreb. Brojni izlagači pripremaju za sve buduće mladence pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

Ljubitelji vjenčane mode i ove će godine doći ‘na svoje’ jer će se na modnim revijama već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčanja za nadolazeću sezonu. Osim raznovrsne ponude izlagača, na rasporedu su i zanimljive radionice, degustacije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja nas je oduševila zaraznim osmijehom, ljepotom i pozitivnom energijom. Nakon što je prošle sezone sudjelovala u showu „Ples sa zvijezdama „ postala je glavna tema svih medija. Unatoč brojnim obavezama Valentina je pronašla vremena za za snimanje naslovnice časopisa Story vjenčanja te kampanje za Sajam vjenčanja, a bit će i posebna gošća u Areni Zagreb te će otvoriti gala modnu reviju plesom.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče.

Radno vrijeme Sajma vjenčanja Osijek je subota i nedjelja, 18. i 19. siječnja, od 9 do 21 sat na 2. katu TC Portanova, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u dobrotvornoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom ‘Dar’ iz Osijeka.

Vrhunac sezone Sajma vjenčanja je najveći regionalni sajam – onaj u Areni Zagreb koji svoja vrata otvara od 31. siječnja do 2. veljače, a očekuje vas više od 200 izlagača, svakodnevne modne revije te zanimljive radionice, stoga ga nemojte propustiti! Pratite nas jer uskoro donosimo detalje…

Foto: Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics

Sve za vaše vjenčanje