U raskoši koju nam iz sezone u sezonu nudi svijet vjenčane mode teško je odabrati samo jedan stil, jednu haljinu, jedan detalj i top trend. No u tim modnim kretanjima neki su se trendovi ipak pokazali posebnijima od ostalih, a mi vam predstavljamo salone i dizajnere koji će se svoju modnu viziju 18. i 19. studenoga predstaviti na Sajmu vjenčanja u Opatiji.

Vesna Sposa – nova kolekcija s potpisom jednog od najpoznatijih hrvatskih vjenčanih brendova Vesna Sposa inspirirana je prepoznatljivom znamenitosti Opatije, Angiolinom, koja se duhom provlači njihovim kreacijama kao svojevrsna muza osobnosti i stila spojena u savršene modele najvažnije haljine na svijetu.

Vjenčanice Biba – iz godine u godinu potvrđuje se da su raskošne vjenčane haljine broj jedan među željama budućih mladenki. Glamur, romantika i elegancija žive u takvim modelima, a nas posebno veseli što će salon Vjenčanica Biba predstaviti novu kolekciju poznatih svjetskih brendova s potpisom Pronovias, La Sposa i San Patrick.

Ingrid Rojc Design – Ingrid Rojc, hrvatsku dizajnericu rodom iz Kopra, koja se krije iza brenda Ingrid Rojc Design, karakterizira kontrast jarkih boja koje voli spajati, prirodne tkanine i ljubav prema retro stilovima, posebno spajanje elemenata iz 60-ih godina. Ingrid je dizajnirala i haljinu kojom se Miss Hrvatske 2016. predstavila na izboru Miss World u kategoriji Top model. Na Sajmu vjenčanja u Opatiji predstavit će se romantičnim izdanjem kolekcije visoke mode vjenčanih i večernjih haljina.

Lilith by Katarina Baban – poznata glumica Katarina Baban, koju šira javnost najviše pamti po ulozi u seriji “Zlatni dvori”, velika je ljubiteljica mode pa ne čudi što je pokrenula vlastiti modni brend Lilith by Katarina Baban. Njezine unikatne modne kombinacije odišu ženstvenošću, a u dizajnu se oslanja na tople boje i lepršave materijale koji pristaju svakoj ženi i unose vedrinu. Posjetiteljima Sajma vjenčanja Katarina će ekskluzivno predstaviti novu kolekciju u kojoj prevladavaju elegantne i ženstvene modne kreacije.

Yuniku – iza dugogodišnjeg brenda pod umjetničkim imenom Yuniku djeluje osječka dizajnerica Lidija Pihler. Osim dizajniranja za vlastiti brend, Lidija je i koordinatorica dizajnera na Fashion Incubatoru, a djeluje i kao redovna članica žirija na modnom području. Njezine originalne kreacije imaju prepoznatljiv modni izričaj koji na poseban način ističe ženski seksepil. Bit će uistinu zanimljivo vidjeti novu kolekciju koju je ova osebujna dizajnerica osmislila posebno za Sajam vjenčanja u Opatiji.

Vjenčanice Gloria – postoji bezbroj jedinstvenih modela koji su stvoreni da mladenke budu smjele te da zanimljivim krojevima i detaljima probude želju za raskoši, glamurom i elegancijom. Novu liniju poznatog britanskog brenda Ronald Joyce i Victoria Jane, američkog Morilee te španjolskog Rosa Clara predstavit će na modnim revijama Vjenčanice Gloria.

 

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje