Sajam vjenčanja Zagreb usmjerio je ove godine svoje tradicionalno humanitarno djelovanje na udrugu Veliko srce malom srcu – udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Svi će posjetitelji tijekom trajanja Sajma vjenčanja od 9. do 11. veljače u Areni Zagreb imati priliku podržati djelovanje Udruge, i to kupnjom humanitarne tombole koja donosi i vrijedne nagrade.

Mjesec ljubavi tradicionalno je u Zagrebu u znaku Sajma vjenčanja kao regionalno najveće, najatraktivnije i najraskošnije manifestacije vjenčane tematike koja ove godine slavi i okrugli 20. rođendan. Od svojih početaka Sajam vjenčanja Zagreb humanitarno je obojen, a od ove je godine njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno na humanitarnu udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutačno ima više od 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake ih se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još iznimno niska.

Sajam vjenčanja Zagreb i poznata lica za najmlađe velikoga srca

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje udruge Veliko srce malom srcu, i to upravo u tjednu kada se obilježava Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima (7. – 14. veljače). Uz posjetitelje koji će kupnjom humanitarne tombole pomoći malim štićenicima Udruge, dobrotvornu će akciju podržati i brojne poznate osobe – pjevači Damir Kedžo i Jelena Žnidarić Zsa Zsa koji će duetom Sve u meni se budi svečano otvoriti humanitarnu VIP reviju u subotu, 10. veljače u 18 sati. Na njoj će modnom pistom u vjenčanim i večernjim haljinama te svečanim odjelima prošetati i glumice Ornela Vištica, Marijana Mikulić, Daria Lorenci, Ana Majhenić i Mia Biondić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, glazbenica Antonija Šola, pjevačica Lea Mijatović, fitness trener i glumac Mario Valentić i tako pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji.

Uz raznovrsnu ponudu preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja, Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je bogat trodnevni program – čak šest modnih revija, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne popuste uz koje će budući mladenci uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Stoga, svi vi koji uskoro planirate izreći sudbonosno „da“ – rezervirajte nadolazeći vikend za zagrebački Sajam vjenčanja i nadahnite se maštovitim idejama te dobrom energijom za organizaciju vlastitog dana iz snova!

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Ulaz se naplaćuje po cijeni od 15 kuna.

Program

Petak, 9. veljače

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2018. godinu

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 10. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju

15.30 Modna revija

18.00 VIP humanitarna modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 11. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Cvjetna radionica

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje