Za humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja Zagreb tražilo se mjesto više, a uz modele pistom su prošetala i brojna poznata lica te podržala udrugu Veliko srce malom srcu. Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom Sve u meni se budi otvorili su humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja u grandioznoj Areni Zagreb. „Drago mi je da sam po prvi puta bio dio ove lijepe priče te da smo napravili dobro djelo na najljepši način koji znamo, pjevanjem. I to pogotovo jer se radi o pjesmi koja mnogim mladencima označava upravo pravu ljubavi i zato je toliko često biraju za svoj prvi ples“ poručio je Damir Kedžo.

Uz njih, modnom su pistom u ulozi modela prošetala i brojna poznata lica – glumice Daria Lorenci, Ana Majhenić, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Mačela Žerić, fitness trener i glumac Mario Valentić, voditelj Dean Pelić, bubnjar Goran Belošević i pjevač Ivan Penezić iz grupe Pravila igre, te glazbeni producent Tomo in der Mühlen –i tako podržali humanitarnu akciju Sajma vjenčanja usmjerenu na djelovanje udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Posebna je ‘glazbena’ poslastica bio i nastup Antonije Šole koja je premijerno izvela pjesmu Dan za ljubav.

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. Trodnevnu manifestaciju posjetio je veliki broj budućih mladenaca, kojima su brojni izlagači pomogli idejama, savjetima i svojom uslugom prilikom organizacije vjenčanja.

Pogledajte video!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje