Svijet vjenčanja čine ljudi. Kako brojni mladenci tako i profesionalci koji stvaraju vjenčanja za pamćenje te tako kreiraju i najbolji začin svakom vjenčanju – trendove. Trendovi se očituju kroz boje godine, modu, dekoracije, mjesta vjenčanja, posluživanje pića i hrane, fotografiju… i zahvaljujući trendovima vaše vjenčanje neće biti “već viđeno”. Stoga, potražite i vi vaš savršeni začin, budite kreativni i potvrdite zašto su vjenčanja uvijek in.

Stvorite doživljaj

Ono što će svaki vaš uzvanik ponijeti sa sobom je doživljaj. Zato ukoliko želite da vaše vjenčanje bude ono za pamćenje, priuštite im nešto neočekivano, neviđeno. U skladu s vašim budžetom i željama vas kao mladenaca ali uz savjet da razmišljate izvan okvira. Zato je važna tema vjenčanja, atmosfera, glazba, zabavni korneri ali i manje klasični protokol, zabava pod otvorenim nebom, vjenčanje na neuobičajenoj lokaciji…

Jedinstvena mjesta

Organizacija vjenčanja sastoji se od brojnih detalja od kojih se posebno ističe odabir lokacije. Trend koji oduševljava su vjenčanja na neobičnim mjestima poput urbanih oaza, koncertnih dvorana, livada pod vedrim nebom, u maslinicima ili jednostavno uz veličanstvne unajmljene privatne prostore. Izbor je vaš.

Ne klasično cvijeće

U sezoni za nama uživali smo u veličantsvenim dekoracijama od raznoliog zelenila te čarobnog pampasa. I ove ćemo godine uživati u raznolikim travama ali i ne klasičnom cvijeću za vjenčanja. Vrtno cvijeće, gipsofila, sezonsko cvijeće i bilje u spoju s klasičnim cvjetnim glavicama poput ruža i božura bit će odličan odabir.

Zadnji ples

I dok većina razmišlja o prvom plesu vi budite oni koji će svoje goste iznenaditi – zadnjim plesom. Na kraju noći, proslave vašeg vjenčanja izađite na plesni podij samo vas dvoje. I zaplešite te tako zahvalite svima na odličnom provodu. Budite vi ti koji će sa stilom zatvoriti vjenčanje baš kao što ste ga i otvorili.

Recite da održivosti

Briga za okoliš danas je sastavni dio planiranja svakog vjenčanja pa ne čudi sve veći broj parova koji ne želi balone i plastiku, cvjetne dekoracije nakon vjenčanja poklanja, ne žele mjehuriće, izbjegava vatromet, koristi bio razgradive konfete, organizira zajednički prijevoz uzvanika… jer razmišljati zeleno je više od trenda.

Sada kada znate bez čega biste mogli preživjeti na svom vjenčanju, pravo je vrijeme da doznate bez čega ne biste trebali zamisliti svoj najvažniji dan i kako ćete do potrebnih stvari najlakše doći. Kako biste bili sigurni da niste ništa propustili i da znate sve o novim trendovima u vjenčanjima, posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb od 31. siječnja do 2. veljače, a o samom sajmu ovdje saznajte više. Inspirirajte se za svoj dan iz snova na najvećoj, najraskošnijoj i najoriginalnijoj manifestaciji vjenčane tematike u regiji.

FOTOGRAFIJE_UNSPLASH

Sve za vaše vjenčanje