Jedinstven i osebujan i kao glazbeni umjetnik i kao osoba, Massimo Savić, na glazbenoj sceni prisutan je već više od 30 godina. Tijekom bogate karijere, istraživao je različite glazbene i stilske izričaje, uvijek inzistirajući na kvaliteti i posebnosti. Varteks je pokrenuvši liniju Di Caprio od samog početka uz svoj brend želio vezati iste karakteristike pa su u Massimu prepoznali idealno zaštitno lice. Massimo je muškarac istančanog i profinjenog ukusa kojeg u odijevanju, baš kao i u glazbi, ne zadovoljava osrednjost. To je odlika i Di Caprio brenda. Svaki odjevni predmet mora biti „massimalno“ dotjeran. Pritom je jednako važna kvaliteta i vizualni dojam koji se postižu detaljima vidljivim izvana, ali i besprijekorna unutarnja obrada.

_52E9391

Za Massima se odjeća,  osobito ona koju nosi na koncertnim nastupima, šije po mjeri, po modelima koji su kreirani samo za njega.  Uspješnost tog koncepta suradnje, potvrđuju i brojna priznanja koja prima za svoj stil. Odijelo treba znati nositi, baš kao i detalje. Massimo to čini s lakoćom što je vidljivo i za vrijeme njegovih javnih nastupa, ali i na fotografijama koje se snimaju za Di Caprio kampanje. Te su fotografije svevremenske, baš kao i njegova glazba.

_52E6946_1

I u slobodno vrijeme, naš najbolji muški vokal,  kao i njegova obitelj, biraju odjeću iz Di Caprio kolekcije i to je najveći pokazatelj kvalitete ove dugoročne suradnje između dva velika brenda. Massima kao glazbenog i Di Caprio by Varteks kao modnog brenda.

_52E9428

Odijela iz Di Caprio kolekcije Massimo će nositi i na svojim predstojećim valentinovskim koncertima. 9. i 10. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, 12. veljače u Dvorani mladosti u Rijeci, 14. veljače u Sava centru u Beogradu te 8. ožujka u dvorani Gripe u Splitu.

Sajam vjenčanja s ponosom najavljuje i poziva vas na VIP reviju 6. veljače u 18 sati, na kojoj će kao model za brend Di Caprio, sudjelovati i Massimo.

DS STUDIO subota 1270
Sajam vjenčanja Zagreb 2015.

Sve za vaše vjenčanje