Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

I ove je godine Sajam vjenčanja udružio snage s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar te je odlučio nagraditi buduće mladence. Ivana je posebno za ovo događanje osmislila zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“ na kojem će oni najuspješniji parovi osvojiti vrijedne nagrade. Kviz je na rasporedu u subotu, 23. studenoga, u 15.45 sati, u dvorani Marino Cvetković, kada će vas u cijelu priču uvesti samo autorica Ivana Grabar i voditelj Neno Pavinčić. Osim što ćete se dobro zabaviti, imat ćete priliku doznati koliko se dobro poznajete odgovarajući na simpatična pitanja koje ćete ispunjavati putem upitnika. Atmosferu će dodatno zagrijati i bogati fond nagrada za koje će se natjecatelji boriti, a oni najuspješniji i mat će priliku osvojiti:

1. Najam vjenčane haljine, Vesna Sposa

Vjenčana haljina, Vesna Sposa

2. Poklon bon u vrijednosti 1000 kuna, Möbel Land

U Mobel Land trgovini pronaći ćete sve što je potrebno za vaš dom, od vrhunskog namještaja, tepiha, rasvjete, zavjesa, pa sve do kuhinjskog pribora

3. Vjenčani make- up IBeauty studio by Iva Berišić i vjenčana frizura Studio Divus VS

Make-up-IBeauty-by-Iva-Berišić

Svakako vrijedi doći na Sajam vjenčanja u Opatiju i boriti se za ove atraktivne nagrade, kojima ćemo nagraditi tri najuspješnija para, a sve ostale natjecatelje darivat ćemo utješnim nagradama.

Autorica dvije knjige i omiljena kolumnistica Ivana Grabar, mnogima poznata i kao Pink Pen, (ili kako je mediji od milja nazivaju Hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije), u svojim tekstovima, na predavanjima i u vlastitoj radijskoj emisiji iskreno, duhovito, pozitivno i motivirajuće otvara i progovara o brojnim temama.

Ivana Grabar je samosvjesna, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreće. Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne i tabuizirane, piše u prvom licu jednine. Ivana je kolumnistica, vlasnica portala www.pinkpen.com.hr autorica dvije knjige, urednica i voditeljica radijske emisije “Pink parlaonica”, kao i predavanja i radionica pod istim nazivom.

Ivanine obje knjige kao i brojni istupi temelje se na životnom iskustvu. U suradnji sa Sajmom vjenčanja autorica Ivana Grabar osmislila je simpatičan i jedinstven kviz za parove / buduće mladence koji se temelji na priči / ulomku „Da li je on onaj pravi?“ iz Ivanine prve knjige „Pink Pen“.

Kviz je do sada održan dva puta u Opatiji i dva puta u Areni Zagreb na Sajmu vjenčanja, a u organizaciji i pod pokroviteljstvom organizatora. Simpatičan i zabavan kviz postao je programskim dijelom sajma te se i ove godine ponovno održava na Sajmu vjenčanja u Opatiji.

Više o autorici: http://pinkpen.com.hr/ivana-grabar/

 

NASLOVNA FOTOGRAFIJA Vanja Vrkljan, Story vjenčanja

Sve za vaše vjenčanje