Sajam vjenčanja Zagreb slavi ove godine 20. rođendan i nagrađuje buduće mladence bogatim darovima za nezaboravan vjenčani outfit! U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar osmislio je zanimljiv kviz Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? koji će se održati u nedjelju, 10. veljače u 16 sati, pod voditeljskom palicom Davora Garića i Ivane Grabar. Pozivamo sve zaljubljene posjetitelje Sajma da se prijave jer ćete se odlično zabaviti odgovarajući na pitanja o tome koliko zaista poznajete svoju srodnu dušu. A uzavrelu atmosferu dodatno će zagrijati i bogat fond nagrada koje će upotpuniti vašu vjenčanu priču: 1. mjesto za par koji se najbolje međusobno poznaje – najam vjenčane haljine by Vesna Sposa i cipele Hȍgl, 2. mjesto – vjenčana torta by Pravi domaći kolači i vjenčani buket by Salon cvijeća N, 3. mjesto – vjenčani make up i frizura by Studio Marcela, te slatki poklon iznenađenja.

Prijave se zaprimaju putem mail adrese na storyvjencanja@adriamedia.hr do nedjelje 11. veljače 2018. godine (navesti ime i prezime mladenke i mladoženje, kontakt telefon). Požurite jer je broj sudionika ograničen! Sretno!

Sajam vjenčanja Zagreb od 9. do 11. veljače u Areni Zagreb najbolja je uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi. Stoga vrijedi rezervirati nadolazeći vikend ne samo zbog simpatičnog kviza na temu koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo, nego i zbog bogatog programa – svakodnevnih modnih revija, degustacija slastica i torti, prezentacija vjenčanih trendova i humanitarne tombole s vrijednim nagradama…

Vjenčana haljina, Vesna Sposa
Hogl cipele

Vjenčana torta, Pravi domaći kolači

 

Vjenčani buket, Salon cvijeća N
Make up & frizura, Studio Marcela

Voditelji kviza su popularni voditelj Davor Garić i riječka spisateljica Ivana Grabar. Brutalno iskreno i „u sridu“ Ivana na svom portalu pinkpen.com.hr piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prevarama, ljubavi, životu… Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 46-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću.

Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, Ivana Grabar piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije, a Ivana za sebe kaže: „Ja sam samo obična žena koja je sa svojih 40-ak godina odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove te sve ono što život čini ljepšim ili ružnijim, a ima veze s odnosom žene i muškarca, podijeliti s čitateljima. Ja sam samo obična gradska cura koja nije puno tražila i koja – dok se nije sama pobrinula za to – ništa nije ni dobila od života!

Ivana Grabar
Davor Garić

Dragi mladenci, prijavite se na sudjelovanje u kvizu Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?, dođite na Sajam vjenčanja od 9. do 11. veljače u Arenu Zagreb i uživajte u stvaranju vlastite vjenčane priče!

Program

Petak, 9. veljače

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2018. godinu

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 10. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju

15.30 Modna revija

18.00 VIP humanitarna modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 11. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Cvjetna radionica

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje