Dođite na jubilarni Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova 19. i 20. siječnja u TC Portanova! Otkrijte trendove u vjenčanjima, doznajte zašto je cvijeće okosnica svakog vjenčanja, koje su slastice najukusnije, a koje vjenčano prstenje najpopularnije, ali i kako odabrati vjenčanicu od koje zastaje dah.

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program,raznovrsnu ponudu, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivne sajamske popuste uz koje se može uštedjeti prilikom organiziranja dana iz snova…

Sajam vjenčanja Osijek i 10. godinu za redom u humanitarnim bojama

Posebna modna poslastica Sajma vjenčanja su revije na kojima će poznate kuće i saloni vjenčanica te etablirani hrvatski dizajneri prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni. Ipak jedna je revija posebna – i to gala donatorska revija u subotu 19. siječnja s početkom u 18 sati na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke –glazbenica Mia Dimšić, operna solistica osječkog HNK-a Ivana Medić, glumci osječkog HNK-a Ivana Soldo Čabraja i Miroslav Čabraja te Domagoj Mrkonjić, pjevači Bruna Oberan, Sanja Azenić i Igor Delač, pjevačica rock grupe Teška industrija Matea Matković – prošetati pistom uz modele i podržati dobrotvorni karakter Sajma vjenčanja.

Jelena Žnidarić Zsa Zsa zaštitno je lice Sajma vjenčanja

Naime, Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a od prošle je godine njegovo humanitarno djelovanje usmjereno prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom dobrotvorne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati višegodišnji projekt Udruge – Sportom do rasta– za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u poboljšanju tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja i integracije u okolini, te postizanju samosvjesnosti i samopouzdanja. Uz to, podržat će se i novi projekt provođenja radionica samozbrinjavanja i svladavanja osnovnih kulinarskih umijeća, čime se, kroz poticanje instrumentalnih aktivnosti pripreme jela i najosnovnije snalaženje u kuhinji te edukaciju o prevenciji ozljeda, postiže veća samostalnost i poboljšava kvaliteta života djece s autističnim poremećajem.

Podržite i vi djelovanje Udruge obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka, dođite na Sajam vjenčanja Osijek, kupite dobrotovornu srećku i osvojite vrijedne nagrade!

Radno vrijeme Sajma vjenčanja je 19. i 20. siječnja od 9 do 21 sat. Sajam se održava na 2. katu TC Portanova, a ulaz je besplatan.

PROGRAM:

Subota 19. 01. 2019.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

15.30 Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala humanitarnamodna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 20. 01. 2019.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.30 Interaktivna radionica:Novi

trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne

dekoracije

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

 

Autor fotografija:
Marko Dušak, SpinakerGraphics

Sve za vaše vjenčanje