14. Sajam vjenčanja Zagreb bio je mjesto na kojem su se okupili brojni izlagači, brojni budući mladenci i svi oni koji jednostavno obožavaju vjenčanja! Bio je to najveći, najraskošniji, najedukativniji, najzabavniji sajam vjenčanja u Hrvatskoj i regiji ikada do sada.

Kroz tri dana posjetitelji su mogli otkriti što su izlagači pripemili za novu sezonu vjenčanja koja je pred nama – veličanstvene kolekcije vjenčanica i muških odijela, vjenčano prstenje, predivno cvijeće, pozivnice i detalje, ukusne torte i kolače. Brojni fotografi oduševili su pristupom i ljepotom vjenčanih fotografija, hoteli i restorani na najbolji su način promovirali mjesta za vjenčane svečanosti, a nezaobilazna je bila i ponuda vrhuske rasvjete, glazbe, make up-a…

Svakodnevene modne revije bile su centralna događanja na koje su se nadovezale izvrsno popraćene promocije, degustacije torti i slastica, cvjetne radionice, plesna radionica…

Kao najistaknutiji događaj 14. Sajma vjenčanja Zagreb želimo istaknuti humanitarnu prodaju torte za akciju “Pomozimo Mislavu” i ovom se prilikom zahvaljujemo svima koji su se odazvali te svojom donacijom pomogli oboljelom dječaku Mislavu!

Na Sajmu vjenčanja Zagreb proglašeni su:

Najljepši izložbeni prostor – Zlatarnica Prahir

Najbolji u promociji djelatnosti – Altera i suradnici

Najbolji promo materijal – San Snova

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima, izlagačima, partenrima, sponzorima, medijskim pokroviteljima, tvrtci Temaks i službenom fotografu Dubravki Strejček na još jednom uspješnom i originalnom Sajmu vjenčanja!

Sajam vjenčanja se nastavlja i pozivamo sve da nas posjete u Splitu, u hotelu Le Meridien Lav 25. i 26. veljače!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje