Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom Sve u meni se budi otvorili su sinoćnju humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja, što se ovog vikenda održava u grandioznoj Areni Zagreb. Uz njih, modnom su pistom u ulozi modela prošetala i brojna poznata lica, između ostalih Ivana Mišerić, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Daria Lorenci i Mario Valentić te tako podržali dobrotvornu akciju Sajma za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Posebna je ‘glazbena’ poslastica bio i nastup Antonije Šole koja je premijerno izvela pjesmu Dan za ljubav.

Na sinoć održanoj humanitarnoj VIP reviji Sajma vjenčanja Zagreb tražilo se mjesto više! Uz modele, svu raskoš vjenčane mode i svečanih večernjih odijela pokazale su brojne osobe iz domaćeg javnog života – glumice Daria Lorenci, Ana Majhenić, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Mačela Žerić, fitness trener i glumac Mario Valentić, voditelj Dean Pelić, bubnjar Goran Belošević i pjevač Ivan Penezić iz grupe Pravila igre, te glazbeni producent Tomo in der Mühlen – koji su prošetali modnom pistom i tako podržali humanitarnu akciju Sajma vjenčanja usmjerenu na djelovanje udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Rado se odazivam pozivima na humanitarne akcije, a posebno volim revije na Sajmu vjenčanja budući da iza sebe imaju lijepu produkciju i ono što je najvažnije – potporu potrebitima. Drago mi je da sam se mogla odazvati i priključiti akciji“ poručila je Ivana Delač Đolo.

Djeca su uživala i bila jako uzbuđena nositi reviju, a ja sam jako sretna kada makar na mali način svojim zvanjem mogu doprinijeti jadnoj tako plemenitoj akciji za djecu sa zdravstvenim poteškoćama“ izjavila je Daria Lorenci koja je sa sinovima i njihovom prijateljicom prošetala modnom pistom.

Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom otvorili modnu reviju

Humanitarno modno događanje otvorili su Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom Sve u meni se budi, ujedno i pobjedničkim singlom prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala. „Drago mi je da sam po prvi puta bio dio ove lijepe priče te da smo napravili dobro djelo na najlješi način koji znamo, pjevanjem. I to pogotovo jer se radi o pjesmi koja mnogim mladencima označava upravo pravu ljubavi i zato je toliko često biraju za svoj prvi ples“ poručio je Damir Kedžo.

Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre otkrio je da dosada nije nastupao u ulozi modela, ali se izvrsno snašao u ulozi modela. “Uvijek se rado odazivamo na događaje humanitarnog karaktera pa tako i na ovu humanitarnu reviju. Do sada nismo imali prilike koračati modnim pistama tako da će nam ovo iskustvo svakako ostati zapamćeno.”

Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. Srce je kao simbol ljubavi povezalo Sajam vjenčanja Zagreb i udrugu Veliko srce malom srcu upravo u tjednu kada se obilježava i Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim greškama (7.-14. veljače).

I posjetitelji na Sajmu vjenčanja mogu učiniti dobro djelo i pomoći najmlađima s prirođenim srčanim bolestima, i to kupnjom humanitarne srećke. Sajam je danas otvoren do 20 sati u Areni Zagreb, a posjetitelje očekuje preko 200 izlagača iz vjenčane industrije, modne revije, interaktivne radionice i prezentacije na temu organizacije vjenčanih proslava, trendova u vjenčanjima i vjenčanoj modi, degustacije torti i slastica, te humanitarna tombola s vrijednim nagradama…

Fotografije: Predrag Matijanić Foto Joe i Ivana Kaurloto

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje