Mlada kantautorica i autorica hitova diljem regije, Antonija Šola, izvest će premijerno pjesmu Dan za ljubav na Sajmu vjenčanja Zagreb koji se od 9. do 11. veljače održava u Areni Zagreb.

Dan za ljubav naziv je pjesme koju će kantautorica Antonija Šola ekskluzivno izvesti i predstaviti na predstojećem 20. Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb, a koja će se naći na petom albumu što ga Antonija užurbano priprema.

„Veselim se sudjelovanju na reviji i ove godine, naročito zbog humanitarne note i što imam priliku nositi predivne haljine Vesne Spose u kojima se osjećam kao princeza, a ove godine imam priliku i uveličati ovo lijepo događanje ekskluzivom – pjesmom uz koju će se, vjerujem, mnogi zaljubljivati“ poručila je Antonija Šola.

Fotografija: MARTINA CVEK

Uz Antoniju Šolu, na humanitarnoj VIP reviji Sajma vjenčanja, u subotu 10. veljače nastupit će i glumice Ornela Vištica, Daria Lorenci, Ana Majhenić i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, meteorologinja i TV voditeljica Tea Blažević, fitness trener i glumac Mario Valentić te voditelj Dean Pelić. Ovo humanitarno modno događanje za najmlađe velikoga srca glazbenim će nastupom – duetom Sve u meni se budi podržati i pjevači Damir Kedžo i Jelena Žnidarić.

Ovogodišnje dobrotvorno djelovanje Sajma vjenčanja Zagreb usmjereno je na humanitarnu udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija te udruge jest prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutačno ima više 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake ih se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još iznimno niska. Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje udruge Veliko srce malom srcu, i to upravo u tjednu kada se obilježava Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima (7. – 14. veljače). Tako će svi posjetitelji kupnjom humanitarne srećke učiniti dobro djelo za udrugu i njezine male štićenike, ali i osvojiti vrijedne nagrade sajamskih izlagača.

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 kuna.

Program

Petak, 9. veljače

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2018. godinu

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 10. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju

15.30 Modna revija

18.00 VIP humanitarna modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 11. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

14.00 Cvjetna radionica

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Pogledajte i naš video!

 

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje