I dok ona muška srca pritom trepere hoće li sve ispasti kako treba i hoće li voljena zaručnica razdragano ili razočarano prepričavati taj “sveti” trenutak na kavi s prijateljicama, zaboravlja se na malog saveznika u džepu koji će na kraju i najlošiju prošnju “popraviti” i izmamiti osmjeh i poljubac… A mali savezenik je zaručnički prsten koji isto tako zadaje mnogo muke i znoja svakom muškarcu, jer izabrati onog pravog za onu pravu teže je od bilo kojeg zadatka.

Nespretnu i šeprtljavu prošnju vaša bi vam draga još nekako i mogla oprostiti ukoliko vas iskreno voli, sa svim onim vašim nepopravljivim i ponekad simpatičnim nedostacima i manama, ali loš izbor zaručničkog prstena jedan je od onih neoprostivih grijeha. Što prije zapamtite tu važnu istinu, bit će jednostavnije i bezbolnije za vas. Zaruke se jedan od onih dana kada bi se vaša ljubav morala osjećati kao nikada prije, dakle, razočarani izraz na njezinom licu nećete lako podnijeti…

A ovoga smo puta sasvim sigurni da ga nećete niti trebati podnositi jer pronašli smo mjesto na koje vas upravo upućujemo kako bi umanjili vaše muke i nedoumice. Dakle, slijedite naš putokaz… a on vas vodi vas do Zlatarnica i Srebrnarnica Dominik koje su se pobrinule da u nekoliko hrvatskih gradova otvore prave male oaze nakita najrazličitijih stilova, među kojim posebno mjestu zauzima onaj namijenjen najromantičnijem trenutku u životu.

Uz prekrasno zlatno prstenje, za zaručnike je tu veliki izbor srebrnog prstenja. Možda nikada niste znali da apliciran dijamant u srebru izgleda efektno i profinjeno kao i u zlatu, a isto tako bilo koje drugo drago kamenje posebno će naglasiti ljepotu srebrnog zaručničkog prstena. Osim toga, mnoge dame dobro upućene u izradu nakita okrenule su se upravo srebru jer znaju da je završna obrada bijelog zlata i srebra jednaka, odnosno obrađuje se na identičan način – rodijem.

Kako vas ne bi sa mnogim novim detaljima još jače zbunili i zadali vam nove muke, savjetujemo vam da bez oklijevanja krenete u Srebrnarnicu Dominik. Znamo da prijateljice na kavi neće slušati kako ste zaprosili vašu dragu…fijasko vam je dopušten… jer…oči će im jednostavno biti prezauzete!

A vama drage dame, sugeriramo da nekako diskretno došapnete svojim voljenima gdje sigurno neće pogriješiti…

Sve za vaše vjenčanje