Upravo zbog toga lideri na hrvatskom tržištu nakita, poznate zlatarske obitelji Glasnović i Dodić, vlasnici zlatarni ZAKS i srebrnarnica Argentum, u ponudu ZAKS-a nedavno su uvrstili i novu liniju nakita s briljantima. Riječ je o više od stotinu modela prstenja, točnije, oko stotinu kompleta na odabir koji sadrže prsten, naušnice i privjesak, te o 20-ak novih modela burmi s briljantima. Cjelokupna kolekcija nakita s briljantima izrađena je većinom od 18 karatnog bijelog zlata, a po želji kupca može biti i oplemenjena dragim kamenjem: safirima, rubinima, smaragdima, ametistima, aquamarinima, dimnim topazima i sl.

ZAKS u Hrvatskoj ima 11 poslovnica, među kojima je perjanica nedavno otvoreni ZAKS Premium Store u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, u kojemu se, osim redovnog asortimana zlatnog i srebrnog nakita vrhunskog dizajna, nude i ekskluzivne linije modnih dodataka proizvedenih u Hrvatskoj i inozemstvu.

ZAKS suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde u proizvodnji, a vizija tog lanca trgovina nakitom je postati regionalni lider s istaknutim temeljnim vrijednostima: spojem tradicije, kvalitete i modnih trendova te kupcem koji je uvijek na prvom mjestu.

ZAKS je u Hrvatskoj doista referentno mjesto za nabavku zlatnog nakita i nakita s briljantima, a to su prepoznale i mnoge poznate osobe iz javnog, političkog i estradnog života. Brojni građani ZAKS su prepoznali po kvaliteti, te modernom, ali i tradicionalnom nakitu koji nudi. Zlatni i srebrni nakit, većim dijelom iz vlastite proizvodnje, ali i posebna linija uvijek cijenjenih zlatnika, kao i spremnost da se u vlastitim pogonima izradi nakit po želji – ZAKS je izdigla iznad konkurencije. Više informacija potražite na: www.zaks.hr

Sve za vaše vjenčanje