Većina mladih djevojaka koje stupaju pred oltar rijetko kada i nose visoke potpetice te bi najradije toga svečanog dana nosile obuću  u kojoj se osjećaju najugodnije. No, kako svaka mladenka želi biti drugačija te imati nešto posebno i jedinstveno na svom vjenčanju, ručno oslikane platnene tenisice za vjenčanje nude upravo tu mogućnost.

Wedding Shuz. su ručno rađene i oslikane tenisice koje se mogu uskladiti s bojom haljine, stilom vjenčanja i ostalim detaljima za vjenčanje koje je mladenka osmislila. Iako se shuzice izrađuju za sve prigode, najprihvaćenija kolekcija je Wedding Shuz. stvorena upravo za mladenke koje žele najljepši dan u životu provesti čvrsto na nogama. Proces funkcionira tako da mladenka sama osmišljava svoje tenisice. One mogu biti u čipkastoj, nježnoj varijanti, a mogu biti ručno oslikane motivima koje mladenka poželi.

From this day forward.

Wedding Shuz. svakako su novitet koji  može biti idealan poklon za mladenku, savršeno rješenje za mladenke koje ne vole pete ili jednostavno ‘točka na i’ u vjenčanom looku. Najzabavniji dio je što one ostaju u trajnom vlasništu mladenki koja ih kasnije može nositi u svakodnevnim aktivnostima.

FE4A8143

Sve za vaše vjenčanje