Modna kuća Wedding City snimila je novi ljetni editorijal s vjenčanicama Ana Milani. Ova modna metropola vjenčanja ima koncept ‘sve na jednom mjestu’ te se tako uz vjenčanice, odijela, žensku i mušku svečanu odjeću u njihovoj ponudi može naći sav potreban accessoires – cipele, nakit, manžete, vela, nakit i dr. potrebno za velike i svadbene svečanosti. Uz svjetski poznate dizajnere vjenčanica, Wedding City surađuje s domaćim kreatorima kao što su Martina Felja i Boris Banović. Među više stotina vjenčanica u bogatom izboru posebno se ističe njihov vlastiti brend Ana Milani.

U oceanu dizajna i stilova s kojima se mladenke susretnu u izboru, veliki dio će ipak izraziti želju da ima nešto posebno. Tako smo i zamislili Anu Milanu, prije svega profinjenu, jedinstvenu, nježnu, jednostavnu, elegantnu i ženstvenu. A te odlike su danas uistinu posebne.” – objašnjava direktorica Wedding Cityja Dea Olup

Ana Milani Oscar
Ana Milani Oscar
Ana Milani Perla
Ana Milani Perla

Specifično za modnu liniju Ana Milani je da Wedding City kolekcije ne lansiraju samo sezonski nego i prema inspiraciji koju dobivaju od tkanina i mladenki koje upoznaju. Tako su upravo sada pred početak ljeta snimili editorijal s aktualnom kolekcijom vjenčanica i potpuno novim haljinama.

Ana Milani Margareth
Ana Milani Margareth
Ana Milani Margareth
Ana Milani Margareth

http://weddingcity.hr/posebna-ana-milani/

Sve za vaše vjenčanje