Vjenčanicu iz snova može biti jednako zahtjevno pronaći kao i osobu s kojom želite provesti ostatak života. A odabrati nije lako, toliko je modela, nijansi, detalja… A da ste ipak pronašle onu pravu, potvrđuje onaj posebni osjećaj ili neki od deset znakova!

  1. Ne prestajete guglati fotografiju odabrane vjenčanica ili otvarati svoju fotografiju u haljini, uhvaćenu u salonu (ne zaboravite pitati je li se dopušteno fotografirati), i to svaki put uz osjećaj kao da je prvi put. Ako ushićenje potraje, to je ona prava!
  2. Love is in the air! Ako gledajući haljinu osjećate ushićenje koje ste osjetili prema svom dragom u trenu kada ste spoznali da ste zaljubljeni u njega – recite “da”. Haljini.
  3. Komplimenti, komplimenti! Uzdasi puni divljenja, kako poznatih tako i nepoznatih osoba dok se vi ogledate u ogledalu i osjećate kako se rumenite, sigurna su potvrda vašega dobrog izbora. Čestitajte sami sebi.
  4. Red carpet je vaš! Svaki put kada uronite u haljinu iz snova, vi se osjećate kao da ste na crvenom tepihu, zvijezda nad zvijezdama? Ne zaboravite, vi i jeste zvijezda!
  5. Na korak do oltara – ako bez problema možete zamisliti kako u odabranoj vjenčanici ponosno koračate do oltara, gdje vas vaš dragi, oduševljen vašom pojavom, sretno iščekuje – lov je gotov. To je ta haljina.
  6. Počeli ste koristiti superlative. Ako svoju vjenčanicu opisujete kao najljepšu na svijetu, nešto najsavršenije što su vaše oči ikada vidjele ili jednostavno mislite da je to najbolja haljina, pronašli ste vjenčanicu iz snova. A što će on misliti? Kao da je važno!
  7. Samo jednom? Ignorirate pitanje hoćete li ikada više nakon vjenčanja odjenuti tu haljinu. To je dobro, jer je znak da stojite iza svoje odluke i svoga odabira. Biti najljepša mlada – to je vaš cilj. A što će biti poslije, vidjet ćete.
  8. Poput modela – gledate se u ogledalo i ne vjerujete, izgledate nikad bolje. Otkako ste ugledali svoj odraz u ogledalu u savršenoj haljini sirena kroja ili u haljini čiji slojevi čipke savršeno zaodijevaju vaše tijelo, vi ste veća boginja od top-modela. To je to!
  9. Spremni i na promjenu datuma! Čini se ludost, ali ideja da mijenjate datum ako vaša haljina nije dostupna za utvrđeni termin, dokaz je da ste pronašli haljinu iz snova.
  10. Unutar budžeta – nema veće sreće nego kada vam se sve želje ostvare. Haljina iz snova, savršena figura, više nego dobri komentari i odgovarajuća cijena. To je zasigurno najbolja potvrda da ste odabrali onu pravu!

Vjenčanica – Monique Lhuillier

Sve za vaše vjenčanje