Dijamantni zaručnički prsten samo je početak priče koja vodi od vjenčanog prstenja preko ogrlica, narukvica i naušnica do manžeta za mladoženju i kuma ili privjeska za kumu.
Pronalaženje savršenog spoja, nakita koji će odgovarati mladenki, stilu vjenčanja, ovisno o tome je li ono tradicionalno ili moderno, formalnije ili opuštenije, te dizajnu vjenčanice – vrlo je zahtjevan zadatak. Primjerice, treba paziti na to je li dekolte vjenčanice visok ili otvoren. Visokom izrezu najbolje će pristajati duža ogrlica. Ako je izrez haljine otvoren, vjerojatno ćete se odlučiti za nešto diskretnije, poput biserne ogrlice ili dijamantnog privjeska.
Sve se više budućih mladenki odlučuje za nakit modernog dizajna. Osim što se odlikuje modernim linijama, nakit modernog dizajna u kombinacije uključuje i neke druge materijale i boje, poput raznovrsnog poludragog kamenja ili mahagonija.
Mladenkine su naušnice, primjerice, jedan od najvažnijih detalja u vjenčanom nakitu. Tradicija tog ukrasa za žene, koji je tijekom povijesti služio kao sredstvo zavođenja i statusni simbol, traje tisućama godina. Ako mladenka ima kratku kosu ili dugu kosu namjerava podići, izgledat će najljepše s visećim naušnicama obogaćenim raznim detaljima, a ako će dugu kosu nositi raspuštenu, bolje će joj pristajati manje naušnice jednostavnijeg dizajna.
Pri izboru vjenčanog nakita važno je ne zaboraviti na boje. U organiziranju vlastita vjenčanja zasigurno ste odabrali određenu paletu boja. Kako biste pokazali da se savršeno pridržavate detalja, imajte na umu svoju paletu boja te s njom uskladite i boje pri odabiru nakita.
Tako će i najsitniji detalji odigrati važnu ulogu u stvaranju vašeg savršenog dana.

Sve za vaše vjenčanje