Atraktivnim modelima dominira raznobojno kamenje tj. kristali od cirkona žutih, plavih, rozih i ljubičastih tonova.
Autori prve specijalizirane prodavaonice vjenčanog i zaručničkog prstenja, koja je nedavno otvorena u Zagrebu, na prestižnoj lokaciji u Ilici, svojim klijentima predstavljaju i modni nakit. Prstenje, ogrlice i narukvice koje nisu isključivo namjenjene za vjenčanja i zaruke, nego su idealni modni dodatak i prekrasan poklon.
Prsten od 14 karatnog zlata, sa cirkonima u raznim bojama, idealno će pristajati na preplanulu put i pravi je izbor za ljubiteljice mode koje ovoga ljeta žele zablistati. Prekriven je malim, bijelim cirkonima. U njegovoj sredini, nalaze tri velika cirkona, raličitih oblika u svjetlo ljubičastoj, zelenoj i svijetlo narandžastoj boji. Njegova cijena je 1.650,00 kn.
Zlatni prsten prekriven sjajnim cirkonima, svidjet će se pripadnicama nježnijeg spola, koje preferiraju elegantnije i klasičnije komade nakita. Površina mu je četvrtastog oblika, s malim cirkonima, porednim jedan do drugog, koji sjaje na ruci. Cijena prstena je 1.400,00 kn.

Novu kolekciju moguće je razgledati i isprobati u Prahir zlatarnici, u Ilici 43, kao i u poslovnici Prahir u Velikoj Gorici (Zagrebačka 57). Sve dodatne informacije moguće je pronaći i na www.prahir.com i na facebook stranici Prahir zlatarnice.

Sve za vaše vjenčanje