Od brojnih raskošnih modela koje su dizajneri predstavili kao nezaobilazne trendove u vjenčanoj modi za proljeće 2017. teško je izdvojiti samo neke. Od vjenčane klasike (na nov način) do modnih smjelosti za koje će vrijeme (i tržište) pokazati da li su stvorene za stvarne mladenke, od top dizajnerskih imena do onih novih, vrlo atraktivnih umjetnika koji na tako dobar način spajaju ženstvenost i senzualnost. U trendu su velike mašne, dojmljiva leđa, vintage bajke, boho sloboda, novi peplum stil, 3D cvjetni motivi, nadsuknje, pelerine, slojeviti volani, nježne nijanse boja, zanimljive forme rukava… Ukoliko vam sve ovo zvuči poznato, niste pogriješili – sve ono što smo u zadnjih godinu dana tako iskreno zavoljeli u vjenčanoj modi sada je još lijepše, još osobnije, još poželjnije.

Mašne – pozdravljamo veliki povratak ovog toliko romantičnog detalja! Od velikih i prozračnih do strukturalnih i čvrsto oblikovanih – mašna je top trend sljedećeg proljeća, omiljeni odabir vječnih romantičarki i djevojaka koje stil potpisuju detaljima.

Carolina Herrera

 

Peplum na nov način – ovo je odličan detalj za mladenke koje žele naglasiti lijepu i ženstvenu siluetu te svojim chic izgledom zadobiti same pohvale. U kombinaciji s večim ili manjim volumenom, čipkastim detaljima ili ljepotom svile peplum je must have sezone.

Marchesa

Volani – slojeviti, uredni, lepršavi, velikog ili nešto manje naglašenog volumena modni su potpis top dizajnera. Odabrati one koji vas grle oko struka ili ili one koji neočekivano zaodijevaju jednostavne linije haljine – iznenađenje je stilskih modnih potpisa.

Reem Acra

Boje se vole – biti posebna san je svake buduće mladenke koja je u potrazi za vjenčanicom. Dizajneri poručuju da su upravo boje najbolji saveznik na tom putu, prijatelj vašeg stila, stoga birajte vjenčanice u pastelnim i akavrel bojama.

Naeem Khan

Stilske pelerine – zašto biti klasična kada možete biti super mladenka?! Odaberite vjenčanice dopunjene sasvim posebnim detaljem – mini plaštevima, pelerinama, kaputićima svih dužina te uživajte u slojevitosti koja tako uspješno dopunjuje izgled na dan vjenčanja.

Angel Sanchez

Cvjetni motivi – 3D aplikacije trend je koji su mladenke strastveno prihvatile u sezonama za nama. Proljeće 2017. nam zato na tragu tog trenda donosi njegovu novu dimenziju, romantične a tako moderne motive inspirirane cvijeće i prirodom. Neodoljivo!

Monique Lhuilier

Elegancija dubokog dekoltea – duboki izrezi dekoltea i dalje su nezaobilazan detalj koji se sada divno kombinira s klasičnim suknjama balskog i princeza kroja. Savršeno ukoliko želite spojiti ženstvenu senzulanost i tradicionalni stil.

Naeem Khan

Tkanine, tkanine – čini li vam se nemoguće da vaš vjenčani izgled čini savršenim upravo miks različitih tkanina? Vjerujete moguće je i zato smjelo odaberite igru čipke, svile, organdija i brojnih detalja. Dojam je veličanstven, izgled kao stvoren za crvene tepihe.

Pronovias

Rukavi – vjenčanice bez naramenica uvijek su u modi ali mi obožavamo haljine s rukavima. Uski, lepršavi,  zvonoliki, čipkasti, transparenti – oni stilu daju najbolju definiciju pojmova kao što su moderno, dramatično, trendi, boho, vintage…

Oscar de la Renta

Fotografije: Profimedia

Sve za vaše vjenčanje