Okolnosti uzrokovane panedmijom koronavirusa izuzetno snažno pogađaju industriju vjenčane mode i sve je veći broj modnih dizajnera koji ukazuju da nisu u mogućnosti završiti nove kolekcije te promocije istih odgađaju za jesen ili ih otkazuju. A na pitanje što će nositi mladenke diljem svijeta u proljeće 2021. nemamo jednostrani odgovor ali smo sigurni da će vrsni kreativci iznenaditi ovo inače veliko i snažno tržište. Od pripreme capsule kolekcija do uvođenja virtualnih proba i online kupnje do kreiranja kolekcija koje su svojevrsni izbor najboljeg od zadnje ili čak zadnje dvije kolekcije. Pa tako u danima svojevrsne modne suše uživamo u Pronovias cruise kolekciji za 2021. koja obiluje veličanstvenim modelima. Kroz različite stilove vjenčanica umjetnička direktorica Pronovias grupe Alessandre Rinaudo nastojala je odabrati vjenčanice za svaki tip mladenke pazeći pri tome da haljina ali i svi modni detalji podilaze ideji ženstvenosti, s željom da se svaka mladenka osjeća poput zvijezde na dan vjenčanja. Dio kolekcije smo predstavili te donosimo modni osvrt na haljine koje spajaju najbolje od trenda, kroja i tkanina.

Eterična romansa

Suknje su srce ovih haljina. Oblikovane od prozračnog svilenog tila i plisirane svile privlače formom a posebnost ovih modela se krije i u detaljima kao što su vez perlica i detalji od čipke.

CARON

 

DEHAVEN

 

GARLAND

Stilska klasika

Princess stil haljina voli klasične forme haljina izrađene od Mikado svile i tila, a tu svjevjekovnu klasičnu ljepotu dodatno ističu motivi od čipke, vez u zlatu te mini detalji poput neodoljive svilene dugmadi.

GREEN
CLOSE

Neodoljivi volani

Tko još može reći ne volanima? Posebice kada se spoji dinamika volana sa sirena i princess krojevima ali i s pomakom od klasike; u spoju s asimetrijom, slojevima prozračnih tlanina i izazovnim detaljima.

NEAL
SAINT

Sve za vaše vjenčanje