Stilizirani mladoženja danas je stvarnost jer moda i izgled na dan vjenčanja važni su i njima kao i mladenkama. Zato ne čudi što je sve veći broj modnih dizajnera i stilista koji svojim savjetima podržavaju modne izbore modernih mladoženja. Donosimo preporuke kako do savršenog izgleda na dan vjenčanja te što izbjegavati.

Da stilskoj sofisticiranosti

Modna poslastica svakako je odijelo od tri dijela. Da, govorimo o detalju prsluka koji se u kombinaciji s hlačama i sakoom vraća u savršenom spoju jer modna je uloga ove kombinacije ukazati na istančan ukus. Prednost je što dobro krojene kombinacije tijelu pružaju odličan izgled, a skidanjem sakoa te zavrtanjem rukava on ostaje zvijezda i tijekom zabave.

Da za snažno i sjajno

Odijela u boji crnog vina, tamnijim tonovima ljubičaste ili tamnoplave s visokim sjajem modni su hit. Ovaj odabir mora biti usklađen s odlično krojenom košuljom, najbolje u bijeloj boji, te savršeno usklađenim cipelama. Budite slobodni i poigrajte se odabirom sjajnijih revera, obruba rukava i džepova jer detalji odražavaju osobni stil.

Carlo Pignatelli

Da nijansama

Za modne pobornike važno je i kako će biti odjeveni kum i najbliži krug prijatelja. Zato bi, nakon što odabere svoje odijelo, bilo poželjno da mladoženja i bliski krug prijatelja uputi u odabir poželjnih nijansi odijela te općenito ih stilski usmjeri. A crna odijela i bijele košulje uvijek su odličan izbor. Tako će i zajedničke fotografije izgledati savršeno.

Ne širokim košuljama

Možda jesu komotne, ali mladoženja mora izgledati savršeno do zadnjeg detalja pa birajte ne samo jednu nego dvije, ako treba i tri košulje koje će do milimetra pristajati uz vrhunsko odijelo.

Da vrhunskim cipelama

Donedavni trend kombinacije sportske obuće i odijela ipak je bolje zamijeniti klasikom – vrhunskim cipelama i odijelom. Jer cipele mnogo govore o muškarcu i njegovu stilu.

Carlo Pignatelli

Ne dosadnim čarapama

Baš poput cipela i čarape potvrđuju koliko mladoženja ima stila. Čarape moraju biti tanke, svilenkaste, a birate li one s motivima, neka budu decentne i prikladne cijelom stylingu.

Da reverima

Cvijet za reverom? Da ako je taj detalj jednostavan bez dodatnih ukrasa i mašni. Zato je možda još bolje odabrati stilizirani rupčić za džep uz rever i pokazati da se stil gradi detaljima.

Ne tenisicama

Tenisice su apsolutni modni trend ali iskreno na vjenčanjima im nije mjesto. Posebno u kombinaciji s vrhunskim krojenim odijelom. Ako im već ne možete odoliti odaberite prikladan model za ležerni dio zabave, nikako za put do oltara.

Carlo Pignatelli

Sve za vaše vjenčanje