Generaciju milenijalaca povezuje se s ležernijim pristupom životu, ali i kao poduzetnu i kreativnu koja, vjerovali ili ne, cijeni tradiciju, posebno kada je riječ o zarukama. Milenijalci zasigurno kreiraju nov pogled na život, ali i na vjenčanja, što nam ukazuju i brojni statistički izračuni, a nas je posebno privukla informacija da mnogo pažnje poklanjaju zarukama. I to onim klasičnim koje uključuju pomno planirani trenutak, prsten i klečanje. Možda bi najbolji opis bio – stara škola, a divljenje je još veće kada statistika ukaže na to da su u tome predaniji od samo nekoliko godina starije generacije. Zanimljivo je da više od 60 posto traži dozvolu za ruku odabranice, što je potvrda sklonosti tradiciji koja, u kombinaciji s osobnim stilom i prirodnošću kojom pristupaju važnim životnim zadacima, pruža lijepa vjenčanja.

Katy Perry i Orlando Bloom zaruke su objavili na Instagramu

No zato više vole odabir i kupnju zaručničkog prstenja online i spremni su izdvojiti više novca za zaručnički, ali i vjenčani prsten. Puno pažnje pridaju i samoj organizaciji trenutka prošnje jer za većinu je iznimno važno da budu jedinstveni u iskazivanju svoje ljubavi i namjere. I, naravno, ne zaboravimo da milenijalci ne mogu bez društvenih mreža. Ako nije objavljeno na Instagramu, kao da se nije ni dogodilo, rečenica je koja je danas više od uzrečice. Otvorna fotografija teme pokazuje nam koliko je neodoljivi glumac Taylor Lautner bio oduševljen zarukama svoje mlađe sestre Mekene što je najbolja potvrda da su ovoj generaciji zaruke važan životno događaj.

Emily Ratajkowski svoje je zaruke sa sebastianom Bear-McClardom potvrdila objavom fotografije raskošnog prstena

Cijene intimu samih zaruka, ali radosnu vijest će čak unutar pola sata od samog čina atraktivno objaviti na društvenim mrežama. I dok bi se donedavno cijela vjenčana industrija tome čudila, svjetske zlatarske kuće okretale očima jer pravilo je da se prsten bira u stvarnom, ne u virtualnom svijetu, dogodile se sinergija svjetova, običaja, tradicije i modernog. A rezultat je generacija koja inspirira te dijeli ideje, trendove i osjećaje ističući da su spremni na potpuno odgovoran način stupiti u brak. I dok je odluka za brak, pa tako i zaruke, iznimno osobna stvar dvoje ljudi, uz ovakav milenijalski pristup vjenčanja su popularnija nego ikada prije, a opet ima dovoljno prostora da se svatko, bez obzira na generacijsku pripadnost, za taj veliki korak odluči na potpuno osoban način. Naše je savjet – neka bude iz ljubavi i začinjeno savršenim prstenom.

Hailey Bieber dugo vremena nije komentirala navode o zarukama i vjenčanju (prvom)  ali nije odolila objavi raskošnog zaručničkog prstena

Sve za vaše vjenčanje