Novi broj Story vjenčanja neodoljiva je pozivnica svim zaljubljenicima u ljubav na zajednički korak u novu dekadu. Svaka stranica magazina svojevrstan je kaleidoskop u kojem se isprepliću modne vizije s potpisom modnih vizionara, ljubavne priče celebrity parova koji su svoja vjenčanja začinili osobnošću, fotografije koje govore više od riječi… Zaljubite se!

Stoga, bez obzira na to jeste li odredili datum vjenčanja, bacite pogled u budućnost jer ovu vjenčanu priču kreiramo baš kao i dosad – zajedno. Od svih poslastica izdvajamo priču o povratku volumena u vjenčanu modu, doživljaj luksuza u vjenčanjima, priče o cvjetnom dizajnu, ali i apsolutni trend u svijetu vjenčanja – destinacijska vjenčanja.

Hrvatska je, vjerovali ili ne, visoko na listi zemalja pod čijim nebom parovi diljem svijeta žele zaploviti u bračne vode.

A mi smo u novu dekadu odlučili uplesati, i to u društvu sa zvijezdom naslovnice, plesačicom Valentinom Walme koja je, uz mnogo odlične energije i plesni ritam, prošetala svijetom vjenčanja te tako najavila 2020. godinu u kojoj Story vjenčanja slave 25 godina postojanja, a pozivnicu za proslavu rođendana šaljemo uskoro. Može li bolje?!

Potražite nas na svim kioscima.

Sve za vaše vjenčanje