O vjenčanici Meghan Markle priča se i danas. I bez obzira što je tko očekivao, ona je iznenadila i oduševila. Svoje povjerenje za izradu vjenčanice Meghan je ukazala Clare Waight Keller, prvoj ženi na čelu pariške modne kuće Givenchy. Jednostavna duga vjenčanica s raskošnim velom očarala je modne sladokusce, kojoj je poseban začin dala dijamantna tijara koju je kraljica Elizabeta posudila mladenki. No, prije dvije godine, odmah nakon održanog vjenčanja pitali smo i naše dizajnere što misle o njezinoj posebnoj haljini…

“Jako je lijepa, elegantna i vrlo jednostavna. Mislim da će se svidjeti svim minimalisticama, a i nama je ugodno iznenađenje. I taj veo se savršeno uklopio u cijelu priču”, rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević koji čine modni dvojac eNVy room.

“Jako sam oduševljen vjenčanicom koja je stilu pedesetih godina prošlog stoljeća. Laska Meghaninoj figuri i drago mi je što je odabrala francusku kuću, a ne američku ili englesku, kako se očekivalo. Givenchy stvara jedne od najljepših vjenčanica i uistinu je izrađena sa stilom, a smatram da je Meghan išla na tu kartu kako je ne bi razapeli modni kritičari. S Givenchyjem jednostavno ne može pogriješiti”, prokomentirao je Ivica Skoko.

“Očekivala sam vjenčanicu s efektom manje je više, ali nije mi ostavila onaj wow efekt, bila mi je prejednostavna. Barem da je veo imao više čipke kako bi podigao cijelu priču kad je već vjenčanica bila jednostavna. Ne kažem da haljina nije lijepa, ali s obzirom na to da je riječ o kraljevskom vjenčanju, očekivala sam mnogo više”, rekla je Martina Felja s kojom se dijelom slaže i Matija Vujica. “Iznimno cijenim rad modne kuće Givenchy i haljina je jako lijepa, no čini mi se da je ipak bila previše jednostavna. Nekako mi je nedostajalo još nešto”, dodala je Matija Vuica.

Sve za vaše vjenčanje