Osobni stilski potpis svakog muškarca počiva u pomno odabranoj kravati. Ovaj univerzalni simbol muškog odijevanja stoljećima predstavlja sinonim otmjenosti i elegancije, Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su FREYWILLE kravate. Izrađene od kvalitetne svilene tkanine plemenita sjaja, te ukrašene maštovitim uzorcima dobivenim žakardnim tkanjem, podsjećaju na umjetničku igru refleksije i nevjerojatnih gradacija boja.

mens_collection_new_york_combo
New York kolekcija
mens_collection_melbourne_combo
Melbourne kolekcija

FREYWILLE umjetnici vide kravatu kao najljepši primjer stvaralačke interakcije i kulturne razmjene među narodima. To je ljubavna priča potekla iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, kao znak njihove međusobne vjernosti i ljubavi. Ovo kulturno blago iz Hrvatske je pronašlo put diljem svijeta kao najvažniji modni detalj, ali i kao univerzalni simbol temeljnih ljudskih vrijednosti. Zato u FREYWILLE kolekciji za muškarce kravata zauzima središnje mjesto, a oživljena je autentičnim bečkim dizajnom koji se temelji na interpretaciji remek-djela slavnih majstora slikarstva.

freywille_kravate_hommage_a_gustav_klimt_
Gustav Klimt Hommage
freywille_kravate_magic_sphinx
Magic Sphinx kolekcija

Prigodom obilježavanja Dana kravate, 18.listopada, kada FREYWILLE slavi i rođendan svojeg vlasnika dr. Friedricha Willea , sve kravate i odabrani šalovi iz FREYWILLE umjetničkih kolekcija bit će sniženi 10%. Za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu , FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb!

 

 

Modne fotografije s prelijepom Suzanom Horvat potpisuju:

Jelena Balić, fotografija / Petar Trbović, styling i art direction / Dajana Pajkić, šminka / Mijo Majhen, kosa

 

Sve za vaše vjenčanje