No, izbor donjeg rublja za svadbeni dan ipak nije lak: treba pronaći savršen model koji će besprijekorno oblikovati tijelo točno u skladu s vjenčanicom, a koji će, uz to, biti željene boje, uzorka, materijala…

Najčešće su potrebna dva kompleta rublja jer se većina mladenki tijekom svadbene svečanosti presvlači iz vjenčanice u novu modnu kombinaciju.

Jednostavno ili kićeno?

Najvažniji imperativi svadbenog rublja su funkcionalnost – savršeno oblikovanje tijela – i udobnost. Uske svilene ili satenske haljine svijetlih boja (bijele, bež, žute i sl.), potpuno pripijene uz tijelo, iziskuju “nevidljivo” i jednostavno donje rublje. U obzir dolaze tanke gaćice ili tange boje kože, bez rubova i bilo kakvih ukrasa te glatki grudnjaci, također boje kože.

Raskošne haljine pune nabora dopuštaju igru bojama, tkaninama, uzorcima i ukrasima, ali treba paziti na gornji dio. Ako je haljina takva kroja da se grudnjak neće vidjeti, dajte mašti na volju. No ako je riječ o vjenčanici bez naramenica ili onoj s vrlo otvorenim dekolteom, birajte decentne grudnjake bojom usklađene s haljinom koji, i ako izvire, neće narušiti vizualni sklad.

Svakako pazite na udobnost jer će vas svako stezanje, grebuckanje, škakljanje ili bockanje izbaciti iz takta.

A iza ponoći

Za presvlačenje u drugu haljinu odaberite nešto spektakularno i osebujno – nešto što će istaknuti vaše čari i potvrditi vaš osjećaj za stil. Nešto što ćete s mnogo užitka nositi tijekom noći i s još više užitka – skinuti u cik zore.

Sve za vaše vjenčanje