Pronovias cruise kolekcija za 2021. nosi privlačan naziv Hollywood Glamour i svojevrsna je selekcija vrhunskog dizajna s potpisom umjetničke direktorice grupe Alessandre Rinaudo. Odabrani modeli dio su Pronovias i Pronovias Privee kolekcije, odraz težnje ka savršenosti i nove vizije ovog brenda. Obje su kolekcije inspirirane Hollywoodom, raskošnim ulicama i omiljenim životnim stilom. Predstvaljamo vam Pronovias modele vjenčanica u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Ovo je sjajna najava vjenčane mode za 2021. i odličan poziv budućim mladenkama da bez obzira na vrijeme izolacije da ‘krenu’ u potragu za haljinom iz snova. Prvi korak neka bude virtualna šetnja, uživajte u fotografijama i stilistici koja poručuje da ćemo ubrzo opet uživati u modnim poslasticama.

Pronovias kolekcija sadrži odabrane vjenčanice koje je umjetnička direktorica Pronovias grupe Alessandre Rinaudo podijelila u nekoliko grupa od kojih ćemo odabrane modele predstaviti u danima pred nama. Uživajte!

Glamurozna čipka – dominiraju sirena modeli, haljine s lako skidajućim plaštevima, senzualne linije dekoltea i transparentne tkanine koje u kombinaciji s čipkom pružaju poseban dojam.

Andrews

 

Blyth

 

Ireland

Opušteni boho – ove haljine se ističu siluetama te kombinaciji guipure i nude slojeva tkanina koje zaogrnute nježnim tilom i jedinstvenim cvjetnim i geometrijskim vezom i čipkom daju stvaraju dojam.

Grahme

 

Tyson

Raskošne krinoline – volumen je u trendu pa ne čudi povratak vjenčanica s krinolina sukanjama! A ljepota ovih modela je i u detaljiam – liniji vrata te kombinaciji tkanina od kojih se posebno ističe Mikado svila.

Haver
Leigh
Saba

Minimalizam koji oduzima dah – haljine kreirane od čistih tkanina poput crepe i Mikado svileodraz su apsolutnog modnog trenda koji ukazuje da modna savršenost izvire iz jednostavnosti ali i detalja kao što su puf rukavi, geometrijski plaštevi i dramatični dekoltei.

Ellen

 

Reed

Sve za vaše vjenčanje