U jesen 2019. slavna je dizajnerica Vera Wang predstavila kolekciju vjenčane mode za jesen 2020. I još je jednom potvrdila zašto je kroz punih 30 godina kreativnog rada te 60 0bjavkjenih kolekcija vjenčane mode na samom tronu. Predstavila je još jednu izuzetnu kolekciju a svima koji prate njezin rad poznato je da ona ne stvara za masovno tržište, da su njezini modeli sve samo ne komercijalni, da svojim vizijama vjenčane mode često šokira. Ali i privlači, jer njezini moeli iz sezone u sezonu pokazuju koliko je ova dizajnerica na promjene. A što nas posebno privuklo u kolekciji za jesen 2020.? Privukli su nas (ali i oduševili) ni malo tradicionalni modeli nastali iz tradicionalnih tkanina, krepa, svile i tila; igra dužina i savršenih konstrukcija, igra kožnatih rukavica i kontrasnih detalja.

Ali tu je i detalj koji posebno privlači – print vez na haljinama, slova koja čine riječi, riječi koje čine obećanje u doslovnom smislu. Ljubav, zauvijek, I do… u savršenoj gotičkoj stilistici detalj su koji osvaja srce i najromantičnijih mladenki.

Zato bez obzira volite li ili ne stil Vere Wang prihvatite ovaj detalj. Recite sve što osjećate jednom ili uz nekoliko odabranih riječi. Baš poput Hailey Bieber koja je iznenadila javnost vezenim riječima na velu vjenčane haljine.

Hailey Bieber

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Vera Wang Wedding, Profimedia

 

Sve za vaše vjenčanje