Odvažne nijanse žute i boje breskve provlače se kroz pletene odjevne predmete i nabrane hlače, dok se kod odijela koristi colour-block tehnika kombinacije više jakih boja, a sve kao protuteža bjelkastim nijansama. Jarka roza i šarene nijanse dominiraju kod vješto krojenih jakni. Ovdje je crna korištena kao highlight, kako u paletama boja kod pletenih odjevnih predmeta i hlača, tako i kod potpuno crnih kratkih hlača širokih nogavica.


Hedonizam 70-ih ponovno dolazi do izražaja kod novih konstrukcija s istaknutim sportskim karakteristikama, dok je funkcionalnost stavljena u drugi plan. Svila i teleća koža tvore izvanredno ekstravagantnu i elegantnu sportsku opremu. Vezovi s mnogo detalja, žakard s klaunovima te kontrastne tkanine stvaraju dinamične tonove kako bi se dobili luksuzni komadi.


Oštre siluete pridaju dodatnu sofisticiranost sportskim obilježjima. Kod ramena i struka prevladava uska forma, dok su reveri i ovratnici produženi i naglašeni. Casual odjeća je sastavljena od rezanih dijelova dok su jakne s jednim gumbom malo produžene, a hlače punije, što je još jedno obilježje karakteristično za 70-e. Važnu ulogu imaju i detalji pa su posebno naglašeni elementi vezica i pozlaćeni patent zatvarači.


Modni dodaci poput malih bumbag torbica koje se nose oko struka, torbe nalik na male vrećice i ruksaci imaju naglašenu praktičnu ulogu, no izrađeni su s iznimnom finoćom kako bi se dobili luksuzni predmeti. Tonovi karakteristični za liniju odjeće provlače se i kroz footwear kolekciju oxfordica i mokasina koje su modernizirane cvjetnim detaljima.

Sve za vaše vjenčanje