Intimne ceremonije nisu razlog odustajanjem od vjenčanja iz snova a odličan primjer upravo su novi modeli vjenčanica iz ponude I DO weddings. Vjenčanice koje oduševljavaju mladenke bez obzira da li će njihovo vjenčanje biti veliko i raskošno, ili intimno i u skladu s ‘novim normalnim’, a tu je i posebno iznenađenje

Iako se svi nadamo povratku u normalnija vremena, činjenica je da nemamo izbora nego prilagoditi se uvjetima u kojima se trenutno nalazimo. A to se posebno odnosi na brojne mladenke koje planiraju vjenčanje ove godine. Bez obzira da li će okolnosti biti razlog za organizaciju manjih, intimnijih vjenčanja, vrijeme je za odabir savršene vjenčanice te cipela iz snova. Manja, intimna vjenčanja privlače visokom estetikom i savjet sezone budućim mladenkama je da ne dozvole pandemiji da ih spriječi u realizaciji vjenčanja iz bajke. Zato je za istaknuti kako mladenke u I DO weddings ponudi mogu birati između dizajnerskih vjenčanica, ili haljine o kakvoj su maštale cijeli život, izrađene po mjeri.

Kolekciju za 2021. godinu potpisuje američka dizajnerica Alyce Paris, a vjenčanice odlikuje jednostavnost i elegancija što ih čini idealnima za klasična ali i ona manja vjenčanja. A kakav bi to bio vjenčani styling bez cipela o kojima maštaju sve mladenke? Zato posebno veseli mogućnost da jedna sretnica, ona koja odluči svoju haljinu potražiti u I DO weddings salonu, osvoji kultne Jimmy Choo cipele, omiljeni odabir mladenki diljem svijeta.

A vezano uz vrlo primamljiv dar, Jimmy Choo cipele koje će osvojiti jedna buduća mladenka, iz I DO weddings poručuju: “Poučeni iskustvom dugogodišnjeg rada s mladenkama, zaključili smo da je Jimmy Choo jedan od omiljenih dizajnera vjenčanih cipela, te smo odlučili razveseliti jednu sretnicu i tako joj omogućiti vjenčani izgled o kojem mašta od malena. Cilj nam je u ovo neizvjesno vrijeme pandemije ponuditi mladenkama nešto što će im preusmjeriti fokus sa onog lošeg na nešto dobro, te ih potaknuti da krenu u potragu za svojom vjenčanicom iz snova. Narudžbom na termin isprobavanja vjenčanica, mladenke ulaze u izvlačenje za Jimmy Choo vjenčane cipele. Natječaj traje do 15. ožujka 2021.” Sretno!

Vjenčanice I DO weddings, Frankopanska 12, Zagreb
Fotografije Lucija Ćurić / Model Sonja Lončar

 

Sve za vaše vjenčanje