Pri snimanju novog modnog editorijala FREYWILLE se udružuje s prestižnim imenima hrvatske modne scene Petrom Trbovićem, te kreativnim dvojcem Deckerom i Kutićem kako bi zajedno odali počast svim ženama koje zanima pitanje vlastite sreće i koje hrabro udovoljavaju vlastitim životnim principima.

Rezultat ove kreativne sinteze vrhunske su umjetničke fotografije koje slave žensku individualnost te ju nježno isprepliću s emotivnim i filozofskim porukama FREYWILLE minijatura . Ženska ljepota interpretirana je kroz kontekst moćne intuitivne snage, ispunjenost strašću, stvaralaštvom i bezvremenskim znanjem o životu koji se nalaze u svakoj ženi bez obzira na njezinu dob ili kulturnu pripadnost.

Svaka od interpretacija poziva žene da uz brojne uloge koje preuzimaju u životu, ne zaborave njegovati onu najvažniju, ispuniti svoju potrebu za samorealizacijom i kreativnošću te se ponositi jedinstvenom naglašenom crtom individualnosti.

Predstavljamo prvu iz niza fotografija koja utjelovljuje hrabru, ponosnu i samosvjesnu ženu koja osvaja sigurnim stavom. Za styling su odabrani Freywille setovi Nixe iz kolekcije Hommage a Gustav Klimt i Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia. Zadivljujućom ornamentikom sjedinjuju mističnost prelijepih vodenih nimfi s nježnim plesnim pokretima baleta pozivajući ženu na potpuno otkrivanje svoje misteriozne, zanosne i privlačne strane koju krije u sebi.

Zasluge za odličan FREYWILLE editorijal idu Petru Trboviću za styling i art direction, dvojcu Decker & Kutić za fotografiju, ,Saši Jokoviću za šminku, Miji Majhenu ispred Schwarzkopf Professional za kosu, Ulogu modela preuzela je prelijepa Petra Butković za Colors Model Management. Editorijal nadopunjuje i izniman video “Spring Vibe by FREYWILLE” čiju produkciju potpisuje Dino Senčar za Ratio d.o.o..

Sve za vaše vjenčanje