Brojne goste je glumica, producentica i blogerica Vitomira Lončar zabavila pričom o Pepeljugi uz simpatičan poučak da je taj lik iz poznate bajke braće Grimm dokaz kako ženi pravi par cipela može promijeniti život, osobito ako savršeno pristaju. Voditeljica i pjevačica Jana Fabijanić je uz pratnju klavijaturiste Tvrtka Hreleca fenomenalno izvela dvije skladbe koje govore o Velikoj Jabuci – onu noviju Alicie Keys i onu legendarnu koju su proslavili Frank Sinatra i Liza Minelli.

Manekenke modne agencije Talia su uz prekrasnu obuću Högl Shoe Fashion nosile limitiranu kolekciju Foch – Premium Leather dizajnerice Vedrane Šehagić.

“Prošla je četvrta godina kako je Hogl Shoe Fashion prisutan u Hrvatskoj i s osobitim zadovoljsvom i ponosom možemo reći da smo uspjeli zauzeti važno mjesto na modnoj sceni. Naše trgovine u Westgateu i Ilici su nezaobilazne adrese za sve poklonice dobrih cipela, a posebno bih istaknula i suradnju s mnogim dizajnerima kojima smo podrška na revijama i modnim snimanjima. Spomenut ću Martinu Felju, Borisa Banovića, Iggyja Popovića, Andrijanu Subotić Pjajčik te poznate brendove Etno butik Mara, Nebo i Hippy Garden, a sada je s nama Vedrana Šehagić i njen Foch Avenue Paris. Kolekcija jesen/zima rađena je u skladu sa svjetskim modnim trendovima, ali itekako ima karakterističan Höglov potpis. Bezvremenski, klasični modeli su baza po kojoj je ovaj brend poznat, a sve ostalo je dizajnirano tako da zadovolji sve ukuse i uzraste uz mnogo zanimljivih inovacija.” – kaže voditeljica Högl Shoe Fashiona za Hrvatsku Sanja Faber.

Ovom događanju nazočile su modna agentica Tihana Harapin, dizajnerica Martina Felja, voditeljica Sonja Šarunić, Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić te organizatorice Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić Kontek.

Fotografije: Igor Šeler za Högl Shoe Fashion

Sve za vaše vjenčanje